LeprokoksPolakKozzaK 6 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick:[Leprokoks/Polak/KozzaK] 2. Imię:Marceli 3. Wiek:11lat 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/9 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:: http://www.gametracker.com/player_info/index.php?nameb64=W0xlcHJva29rcy9Qb2xhay9Lb3p6YUtd&host=193.33.177.166:27015 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Lubię pomagać często gram na tym serwie i widzę dużo osób łamiących regulamin. Chciałbym zapobiec skanowaniu,obrażaniu,przeklinaniu. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Tak posiadam.Moje steamid:0:0:102769067 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:od 3/4 do 5godzin 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: różnych nie dam rady określić 12. Staż w grze counter strike 1.6:od 3/4 Tak wiem że to dziwne że niby od 3/4 lat gram w cs 16 ale to jest normalne swoje 1 początki miałem jak patrzyłem (jak brat w to grał) Potem ja też zaczołem. 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**:Nie byłem adminem(na poważnie) Pozdrawiam:Leprokoks Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez LeprokoksPolakKozzaK 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jestem na Tak: -wiek nic nie znaczy tylko chodzi o to żebyś był ogarnięty -aktywny -da sie pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Jestem na nie Masz 11 lat i w cs'a 6 lat już grasz? Nie byłeś adminem i znajomość amx 8/9? Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Fresh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 410 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 podałeś złe GT twoja kultura mnie przeraża xd jak byłem na zm skanowałeś,przedłużałeś itp. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElMystic 96 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na NIE!!: -Gadałem z tobą na ts jesteś nieogarniętym dzieciakiem -wiek 11 lat są wymagania gdyby nie to więcej "Dzieci" składało by podania -Nie byłeś adminem a amx 8/9?! coś tu kłamiesz -brak doświadczenia na tym serwerze dużo się dzieje potrzebny raczej ktoś kto adminował -Masz kompletny brak kultury -Co do tego że napisałeś że chcesz zapobiec przeklinaniu i obrażaniu najpierw sam się do tego zastosuj pamiętam jak grałeś na Cod45k -Staż w cs 4/5 lat?! Człowieku ty pewnie wtedy jeszcze pieluchy nosiłeś a ty już w cs grałeś?! -Słabe podanie napisane na odwal się aby tylko było mogłeś się bardziej wysilić 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak -Mikrofon +16 albo po mutacji chyba wypisałem wystarczająco dużo punktów Dziękuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Na NIE : -gt pispisałeś że grasz 3/4 a nawet 5 godz a w gt widzę że max grałeś nie całe 2 godz (w tym tygodniu,chodzi mi o jeden dzień ) -wiek masz 11 lat ,zacząłeś grać od 8/7 lat w cs ?! - micro (mutacja ,zachowanie ) pamiętam raz grałeś ze mmną mixa no i poprostu brak kultury i nie przeszedłeś mutacij) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Na NIE : -gt pispisałeś że grasz 3/4 a nawet 5 godz a w gt widzę że max grałeś nie całe 2 godz (w tym tygodniu,chodzi mi o jeden dzień ) -wiek masz 11 lat ,zacząłeś grać od 8/7 lat w cs ?! - micro (mutacja ,zachowanie ) pamiętam raz grałeś ze mmną mixa no i poprostu brak kultury i nie przeszedłeś mutacij) @edit niechcący 2 razy no i napisałem 2 posty ,proszę o nie danie warna , zrobiłem to przez przypadek Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 zaczołem Na przeklinanie jeszcze mogłabym przymknąć oko, ale na obrażanie już zdecydowanie nie. GT też nie jest rewelacyjne. Popraw się i spróbuj za 2-3 tygodnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi