NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) To tak w tym link są umieszczone wszystkie bronie z GTA 5 http://forum.cs-classic.pl/topic/33135-spis-broni-w-grand-theft-auto-v/ I proszę wymienić wszystkie bronie/ wyposarzenie z cs 1.6 które znajdują się w linku powyżej. Osoba którktóra PIERWSZA je wymieni dostanie doładowanie 5 zł z sieci plus-mobile,play,orange lub VIP na 15 dni . Jeśli nie zostaną wymienione wszystkie to ta osoba nie wygra i nie dostanie nagrody. Zapraszam ! Konkurs trwa do 10 kwietnia 12:00 (piątek) Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 nie rozumiem tego w ogóle .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Next. ten link jest do tego tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Podam nazwy z GTA 5 jakie umieściłeś w poradniku nóż, Beretta Px4 jako GLOCK desert eagle jako DEAGLE ciężki pistolet jako FIVE SEVEN kompaktowy SMG jako MAC-10 SMG jako MP5-NAVY Szturmowy SMG jako P90 karabin bezkolbowy jako FAMAS karabin snajperski jako Arctic Warfare Magnum-AWP EDIT: Jako MAC-10 czyli popularne UZI ;3 SMG kompaktowe z GTA V Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) a kompaktowe smg , w cs 1.6 jako co ? ciapek nazwij co do czego ,lecz i tak źle . Później powiem co( po konkursie) Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez NexT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Więc ja chowam swoją wypowiedź żeby nikt nie odgapiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Ja nie rozumiem o co chodzi, ale spróbuje wymienić te z GTA, które pokrywają się z CS 1.6. P90 -> popularniej nazywana [CS 1.6] kaczką, przynajmniej przez moje otoczenie AWM -> AWP. Micro UZI - UZI, MAC. Obrzyn -> to kojarzę z CS:GO, więc strzelam, że to "pompa" będzie. Beretta Px4 -> Dual Beretta, strzelam. Ode mnie tyle, nie wyświetlają mi się zdjęcia, więc działam z doświadczenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 @neX. musiałeś wymienić WSZYSTKIE ! a nie wymieniłeś wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie rozumiem tego konkursu wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie rozumiem tego konkursu wcale eMMM podajesz te bronie z poradnika o GTA V jakie możesz znaleźć w CS 1.6. Co tu do rozumienia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Konkurs sie zakończył , vipa na okres 15 dni wygrywa CiapatyMurwa ! Gratulacje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi