malcio 167 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 http://allegro.pl/intel-core2-duo-e8400-2x3-00ghz-box-6mb-1333mhz-fv-i5060490264.htmlco sądzicie ? ile wyciagne na tym procku fps w cs go?karta graficzna 512 mb 8500 gt i czy podejdzie pod moj socket?mysle ze podejdziehttp://scr.hu/2knb/kb7w8moj socket 775 tego procka tez 775 to podejdzie tak ?teraz mam procek jednordzeniwy 3.2- GHZ i wyciagam 30 fps a sadze ze jakbym mial ten procek to tak z 70,80 fps pojdzie tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie ma sensu robić przeróbek, które powiedzmy sobie szczerze, że gówno dadzą. Nie opłaca się kupować podzespołów, które zmieniają bardzo niewiele. Lepiej zorganizować sobie jakiś hajs, dorobić trochę i dopiero coś kupić. Nie ma się co napalać na podzespoły, które są moim zdaniem 'zbędne'. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Szeregowiec ma racje, lepiej złożyc cos dobrego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Narazie nie mam az takich funuduszy,moze w wakacje znajde prace to sobie na niego zarabie,pytam ogolnie ile bym na tym procku wyciagnał fps :Pjesli bede chciał sobie złozyc to pojde do serwisu i mi złożą :DDaniel ja to wiem ale tak na okok ? jesli ja wyciagam na 1 rdzeniowym 3,20 ghz 35 fps to na tym powinienem gdzies okolo 70,80 Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Bez Spiny Luzno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 ,pytam ogolnie ile bym na tym procku wyciagnał fps Nikt tu jasnowidzem nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi