Gooner96 48 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Twoj nick: Gooner96 Nick podejrzanego*: bandytaRodzaj czita*: gra na aktywnymIP /Nazwa serwera: FFA Podejrzewam że na FFA gra koleś na aktywnym banie, nick bandyta. Jakoś mi się to skojarzyło z tego powodu http://forum.cs-classic.pl/topic/33483-odrzuconepodanie-bandyta-znacie-mnie/. Gość ma nick bandyta w podaniu, jakiś troll, ale Koala napisał że ma aktywne bany na nicku Matys96. Dzisiaj patrze jest taki nick w top10, mam troche wątpliwości bo 400 fragów wbite to by jakiś admin chyba się zorientował że na aktywnym, miał ssy od Kingi/Tymbarkowej ale dostał UB, wrzucił ssy z nowego konta http://forum.cs-classic.pl/topic/33518-ssy-bandyta/. Lokalizacja ta sama, znowu na nicku bandyta, no więc dla mnie to podejrzanie dziwne i jakbyś mógł się ktoś ogarnięty z UBTeam albo opiekun albo admin z ffa przypatrzeć to byłbym wdzięczny. Jak coś niejasne czy coś to pytajcie bo mogłem coś przegapić albo myśl zgubić . Troche może być niepokolei kolejnośc banów/tematów/sytuacji. EDIT: Jeszcze w tym temacie http://forum.cs-classic.pl/topic/33475-matys96-wh/, gdzie dostał bana po demku Czakiego, teksty śmieszne o powrocie, i zakładanie nowych kont ciągle o czym wspomniała Natalja. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Gooner96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jakbyś dał ip byłoby latwiej. Jezeli ma aktywnego bana na ip, powinien dostać bana na serwerze od admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Przepraszam, że się wypowiem, ale sprawdzałem kiedyś jego IP i jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Koala przecież w tym temacie z pierwszego linku pisałeś że aktywny ma na nicku Matys96, chyba że ten bandyta z podania i ten co gra to zbieżność nicków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bandyta to bardzo powszechny nick. W przypadku podejrzenia o "aktywnego bana" proszę sprawdzać ip. Co to "matys96" to anton, podszywa sie pod graczy FFA, ma anty ss i chyba z 6 razy nie dawalam mu ub. Ma neostradę, więc w każdym momencie będzie mogł wbić na serwer jak i forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi