Gooner96 48 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Twoj nick: Gooner96 Nick podejrzanego*: bandytaRodzaj czita*: gra na aktywnymIP /Nazwa serwera: FFA Podejrzewam że na FFA gra koleś na aktywnym banie, nick bandyta. Jakoś mi się to skojarzyło z tego powodu http://forum.cs-classic.pl/topic/33483-odrzuconepodanie-bandyta-znacie-mnie/. Gość ma nick bandyta w podaniu, jakiś troll, ale Koala napisał że ma aktywne bany na nicku Matys96. Dzisiaj patrze jest taki nick w top10, mam troche wątpliwości bo 400 fragów wbite to by jakiś admin chyba się zorientował że na aktywnym, miał ssy od Kingi/Tymbarkowej ale dostał UB, wrzucił ssy z nowego konta http://forum.cs-classic.pl/topic/33518-ssy-bandyta/. Lokalizacja ta sama, znowu na nicku bandyta, no więc dla mnie to podejrzanie dziwne i jakbyś mógł się ktoś ogarnięty z UBTeam albo opiekun albo admin z ffa przypatrzeć to byłbym wdzięczny. Jak coś niejasne czy coś to pytajcie bo mogłem coś przegapić albo myśl zgubić . Troche może być niepokolei kolejnośc banów/tematów/sytuacji. EDIT: Jeszcze w tym temacie http://forum.cs-classic.pl/topic/33475-matys96-wh/, gdzie dostał bana po demku Czakiego, teksty śmieszne o powrocie, i zakładanie nowych kont ciągle o czym wspomniała Natalja. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez Gooner96 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Jakbyś dał ip byłoby latwiej. Jezeli ma aktywnego bana na ip, powinien dostać bana na serwerze od admina. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Przepraszam, że się wypowiem, ale sprawdzałem kiedyś jego IP i jest czysty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Koala przecież w tym temacie z pierwszego linku pisałeś że aktywny ma na nicku Matys96, chyba że ten bandyta z podania i ten co gra to zbieżność nicków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Bandyta to bardzo powszechny nick. W przypadku podejrzenia o "aktywnego bana" proszę sprawdzać ip. Co to "matys96" to anton, podszywa sie pod graczy FFA, ma anty ss i chyba z 6 razy nie dawalam mu ub. Ma neostradę, więc w każdym momencie będzie mogł wbić na serwer jak i forum. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjasnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi