enabled HS 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam. chciałem odnieść się do tego tematu: http://forum.cs-classic.pl/topic/33531-ssy-enabled-hs/ I zapytać się gdzie pani tu widzi zmianę modeli ? Ponieważ ja tego nie widzę... Tutaj lista standardowych modeli można spojrzeć jeżeli coś się pomyliło. http://cs.gamebanana.com/skins/123362 Modeli nie zmieniałem. A jeżeli chodzi pani o CT ten w kamizelce to model VIP i jest on automatycznie od pluginu Vipowskiego... Proszę o ub ponieważ zostałem niesłusznie skazany. O zakazie zmiany modeli mapy nie ma nic wspomniane w regulaminie. Proszę o wyjaśnienie sprawy i ub Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez enabled HS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 A więc jest zakaz zmiany tekstur mapy, jednak regulamin jeszcze nie został edytowany przez opiekuna(mogłes byc w niewiedzy). O Twoim ub zdecyduje Opiekun dd2, który wypowie sie w tym temacie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enabled HS 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Rozumiem. Zakaz zmiany tekstur czyli nie mogę ich wygładzić komendą ? Nie mogę korzystać z tej komendy czy jak ? bo już sam nie rozumiem. Ale model wtedy można zmieniać ? można korzystać z HD instalera czy też nie ? Muszę wiedzieć by edytować cs'a i config Żeby używanie komend na tekstury było zabronione ? Przecież to komenda w configu i po to jest tworzona żeby ją używać. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Rozumiem. Zakaz zmiany tekstur czyli nie mogę ich wygładzić komendą ? Nie mogę korzystać z tej komendy czy jak ? bo już sam nie rozumiem. Ale model wtedy można zmieniać ? można korzystać z HD instalera czy też nie ? Muszę wiedzieć by edytować cs'a i config Wydaje mi się, że możesz korzystać tylko ze zmiany modeli broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enabled HS 0 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) No tak ale żeby używanie komend na tekstury było zabronione ? Przecież to komenda w configu i po to jest tworzona żeby ją używać. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez enabled HS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Na dd2 nie ma modeli vip, więc ty musisz mieć je wgrane na swoim komputerze. Rozmawialam z Roloo i dostajesz szansę, jednak musisz usunąc program "wygladzania tekstur" oraz modele. Masz miec standardowe ustawienia. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez natalja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 może i można używać ale nie na moim dd2. słuchaj zmieniasz tekstury i dostajesz UB. Jednak że pamiętaj jeszcze raz dostaniesz ssy i będdzie to samo to ub nie dostaniesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi