ShaD 2 254 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: S}{aDoW 2.Nick admina/gracza który zawinił: Antonio Mateczny 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: różne 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Proszę o wyjaśnienie i rozpatrzenie tego przez opiekuna serwera / h@. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=166569 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=166793 Lamienie na 1 dzień? http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=166544 "Nie przeszkadzaj" - perm? http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=166080 "Ogarnij" - na zawsze? http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=162404 "Kultura" - na zawsze? http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=151991 7.Opis sytuacji: Właśnie prosiłbym o wyjaśnienie Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) a gdzie odwołanie któregoś z zainteresowanych? // będę edytował w miarę Twoich edycji postu Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez bocimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Lecz co to jest za powód ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) a gdzie odwołanie któregoś z zainteresowanych? Twoją jedyną odpowiedzią na to jest zapytanie się gdzie są zbanowani, zgadza się? @Antonio Dokładnie! O to to to. o to to tato, to to! Potwierdzam w stu procentach, to przez to że Cię tam wymieniłem (albo że później Ty mnie). Uważajcie, bo jak się za kogoś biorę, to podziemne układy działajo i wtedy banujo. Edytowałem post, więc w sumie możesz coś swojego dodać, jak to wspomniałeś wyżej: "będę edytował w miarę Twoich edycji postu", gdy dodawałem wzór do mojej skargi //Flagi zostały odebrane Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Nie zastosowanie się do regulaminu grozi utratą admina, ty banowałeś wedle swojego uznania, zwykła samowolka, więc skarga słuszna. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Dziecinada.za mój post w temacie http://forum.cs-classic.pl/topic/33517-elita-serwera-ffa-v2-g%C5%82osowanie/Shadow się obraził. Wszyscy, którzy dostali te bany wiedzą doskonale za co i więcej swoich występków nie powtórzą. Skoro były permy to występkiem nie było byle co; a notoryczne ubliżanie, w sposób wulgarny, plus w jednym z w/w przypadków czitowanie. Komu brakuje tych osób zbanowanych? -Nikomu, bo nikomu już nie przeszkadzają swoim zachowaniem (przez mikro, fleszowanie, pisanie samych besztów). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Bany, które dałeś są nie słuszne bo w regulaminie nigdzie, nie jest napisane że się banuje na zawsze za fleshe i obrażę. Jeśli takie osoby bo kicku lub ostrzeżeniu nadal zachowują się tak samo to wlepić bana ale tak długo na ile jest napisane w regulaminie. A dlaczego nikt, nie postanowił złożyć skargi, ponieważ mieli to gdzieś bo jeśli administracja banują na zawsze za takie rzeczy no to odchodzą i mają gdzieś taki serwer. Według mnie Antonio po prostu przegiąłeś że postanowiłeś swój własny regulamin napisać i go stosować bo jeśli serwer był by taki jak twój "regulamin" to ten serwer padł by w lada moment. Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez JamesRodriguez 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Antonio mam do Cb 1 pytanie. Czytałeś kiedyś regulamin ? Bo jeśli byś czytał do byś sie do niego zastosował. Tak jak Hames napisał, nie pomyślałeś, że Ci ludzie bedą olewać sobie nasz serwer, i przez to nasz serwer może stracić wielu graczy ? Pomyślałeś choć chwile przed tymi banami ? Dobra, może obrażali, ale od razu perm ? To w takim razie taki DziQ, TurboKamil i inni, powinni już dostać permy dawno temu. Regulamin to regulamin i trzeba sie do niego stosować. EDIT. Po 1, mogłeś dać bana na tydzień (jeśli Cb też obrażały/li), a jeśli grali na czitach, to czemu nie ma takiego powodu w banie ? Po 2 Nawet jeśli tego nie czytają to ich nie obrażaj, tak wyrażenie "patologicznym dzieciuchom" jest obrazą. Po 3 dlaczego poszkodowani ? Bo my nie zbanowaliśmy ? Czy jeszcze coś innego ? Ja kompletnie nie rozumiem tego zdania. Po 4, po co mają sie interesować ? Przyszli sobie pograć, Ty im dałeś perma i mają teraz gdzieś cały serwer, bo po co mają grać. @Ciapaty Admin został już mu odebrany, ale zgodzę sie z tym co napisałeś. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez SANEPID :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bocimy 34 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Antonio mam do Cb 1 pytanie. Czytałeś kiedyś regulamin ? Bo jeśli byś czytał do byś sie do niego zastosował. Tak jak Hames napisał, nie pomyślałeś, że Ci ludzie bedą olewać sobie nasz serwer, i przez to nasz serwer może stracić wielu graczy ? Pomyślałeś choć chwile przed tymi banami ? Dobra, może obrażali, ale od razu perm ? To w takim razie taki DziQ, TurboKamil i inni, powinni już dostać permy dawno temu. Regulamin to regulamin i trzeba sie do niego stosować. Otóż czytałem. Gdyby to była strata graczy; od razu by się ktoś o nich upomniał; o ile nie sami zainteresowani! Moim celem było to, żeby te dzieci omijały serwer z daleka - nie wiem gdzie masz przyjemność w tym, że wchodzi dziecko i wszystkim ubliża albo pociska na czitach. DziQ, TurboKamil i inni (jak to nazwałeś) nie zostali zbanowani mimo łamania regulaminu. Wyznaczałem niekiedy ponadprogramowe bany, co uważam, że słusznie robiłem. Gdzie te pseudo poszkodowane osoby?? Poszkodowany jest shadow, james i koala bo Mateczny wlepił kilka permów pod ich nieobecność jakimś patologicznym dzieciuchom. Sprawa wyjaśniona całkowicie - oficjalnie odebrano mi prawa administratora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Otóż czytałem. Gdyby to była strata graczy; od razu by się ktoś o nich upomniał; o ile nie sami zainteresowani! Moim celem było to, żeby te dzieci omijały serwer z daleka - nie wiem gdzie masz przyjemność w tym, że wchodzi dziecko i wszystkim ubliża albo pociska na czitach. DziQ, TurboKamil i inni (jak to nazwałeś) nie zostali zbanowani mimo łamania regulaminu. Wyznaczałem niekiedy ponadprogramowe bany, co uważam, że słusznie robiłem. Gdzie te pseudo poszkodowane osoby?? Poszkodowany jest shadow, james i koala bo Mateczny wlepił kilka permów pod ich nieobecność jakimś patologicznym dzieciuchom. Sprawa wyjaśniona całkowicie - oficjalnie odebrano mi prawa administratora. Ale Ty tu nie jesteś najważniejszy! Ktoś wyżej od Ciebie układał regulamin a Ty dostając admina zarzekłeś się go przestrzegać. Nie bądź egoistą, działamy razem a nie Ty na swoich zasadach bo "tak będzie lepiej". Nie upomnieli się bo nie warto według nich i odeszli, a mogli się nauczyć żeby tak nie robić. Ja jestem za odjęciem funkcji. Admin zobowiązuje do przestrzegania regulaminu. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi