.Wiolka. 138 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 1. Nick: .Wiolka. 2. Imię: Wioletta 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx (0/10): 2/10, ale wszystkiego się nauczę 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Będzie potrzeba to owszem. Mam zamiar kupić VIPA. 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/.%20Wiolka%20./31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam. Nazywam się Wioletta, mam 21 lat i pochodzę z okolic Warki (taka tam wieś). Jestem studentką SGGW na kierunku Turystyka i Rekreacja- z czego jestem całkiem zadowolona. Do moich zainteresowań należą wycieczki rowerowe, rysowanie ołówkiem, muzyka i oczywiście gry komputerowe. Co do charakteru uważam, że jestem osobą sympatyczną, kulturalną, staram się być miła, odnoszę się z szacunkiem do innych graczy i tego samego oczekuję. Dlaczego chcę zostać adminem? Chcę pomóc w rozwoju FFA. Namawiało mnie do tego stanowiska kilka osób. Nigdy nie byłam administratorem, więc chciałabym się tego podjąć i oczywiście zostać na dłużej Spędzam tutaj naprawdę dużo czasu. Poza tym kulturalnie rozmawiam i do wszystkich powierzonych zadań podchodzę z wytrwałością. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: od 1h w górę dziennie 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Co drugi weekend jestem w szkole (piątek, sobota, niedziela), w resztę dni gram prawie codziennie od 1 do 3h (no czasami dłużej, taki malutki noł-lajfik ze mnie ) 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: gram od 2 lat z jedną przerwą 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Nie 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jestem na TAK! Osoba bardzo miła i spokojna umie utrzymać kulture nie ponoszą ją emocje. Co do wymagan spełnia wszystkie mam nadzieje że bedziesz grała wiecej niz 1h dziennie bo to troche malo:) Amx bardzo łatwo sie nauczyc obiecni admini na pewno Ci pomoga. Adminow jest teraz mało wiec pomoc sie przyda:) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jestem za okresem próbnym +Znana jest +Kulturalna Jedynie to dokup sobie steama i graj trochę więcej na nim ale raczej to nie będzie problemem bo jak dostaniesz to aktywność na pewno się poprawi 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wiooola.. hmmm osoba kojarzona z serwera, sympatyczna, kulturalna. Myślę, ze można dać jej okres próbny. Jedyne co to postaraj się dokupić steam i w miarę możliwości spędzaj trochę więcej czasu na serwerze Amx jest łatwy w obsłudze i jeśli będzie taka potrzeba to mogę pomóc CI trochę poogarniać Okres próbny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie bywasz codziennie na serwerze i z tego co widzę po gametracker i z własnych obserwacji nie jesteś na nim długo. Jednakże od dawien dawna jesteś na tym serwerze i większość ludzi Cię zna. amx'a się nauczysz, więc nie ma problemu - możesz przeczytać moje poradniki w informacjach czy na jakiejkolwiek innej stronie związanej z cs'em. Nie jest trudny, bo głównie opiera się na klikaniu klawiszy 1-8. Ja proponuję taki układ: Okres próbny 2tygodnie i do tego czasu zamiast vipa zakupisz steam. Na tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 TAAAAAAK Wiolka to stały gracz FFA, bardzo aktywna na forum i serwerze, znana, lubiana, pogadac zawsze można. Amx to nie problem, ogarnie w 10 min xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Wiolkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Ja jestem za okresem próbnym. Jesteś miłą kulturalną osobą, zdobrym poczuciem humoru, da się z Tobą miło porozmawiać, szczerze ? Nie widziałem, żebyś kiedyś złamała regulamin, jeśli zostanie adminem to na pewno będziesz pomagać ludziom, jednak moja decyzja o okresie próbnym jest spowodowana brakiem steam'a (kupisz i załatwione). A jeśli chodzi o amx, to możesz poczytać sobie poradniki, ewentualnie popytać się ludzi z serwera. EDIT Roloooo, nie prawda ! Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez SANEPID :D 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jestem za okresem próbnym Spełniasz wymagania, jesteś miła, kulturalna i już długo z Nami jesteś amx ogarniesz i każdy admin na pewno Ci pomoże Pozdrawiam! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wiola zrobię to za Ciebie i dodam Twój drugi gametrack http://www.gametracker.com/player/.Wiolka./31.186.82.184:27691/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 hmm jestem na tak - znana- kultura jest -wiek mało tego dorzucę coś z własnego doświadczenia jako (opiekun) dziewczyny są lepszymi Adminami, stosują się wedle regulaminu, pilnują dobrze serwera czytają u@ i szybko reagują, nie zależy im tak bardzo na grze jak chłopakom, więc jak dla mnie to Witaj w zespole. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jestem na TAK miła sympatyczna dziewczyna jedyny minus który mnie kuje w oko to ten steam który mam nadzieje że kupisz w najbliższym czacie a warunki spełniasz takie jak : -Aktywność na forum -Aktywność na serwerze -Kultura -Wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruffi 108 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 na TAK -Dużo gra -AMX się nauczy nikt nie zna na początku -aktywna na serwie -aktywna tez na forum -wiek -kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mimo tego, ze Cię lubię, posiadasz kulturę i spokój to z przykrością muszę powiedziec nie, dlaczego? Wymagania to wymagania których np. Brakuje Ci dużo do 30h na serwerze. Nadrobisz godziny to zmienię zdanie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Mimo tego, ze Cię lubię, posiadasz kulturę i spokój to z przykrością muszę powiedziec nie, dlaczego? Wymagania to wymagania których np. Brakuje Ci dużo do 30h na serwerze. Nadrobisz godziny to zmienię zdanie :-) Ona ma więcej godzin przegranych niż Ty Twoje GT: http://www.gametracker.com/player/SkalnyPatataj/31.186.82.184:27691/ Wioli GT: http://www.gametracker.com/player/.Wiolka./31.186.82.184:27691/ http://www.gametracker.com/player/.%20Wiolka%20./31.186.82.184:27691/ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.Twoje podanie zostało przyjęte. Okres próbny.Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdźPozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez KiToL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi