Wonsky 220 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Skracasz'[AMXBans] Duration: '3 hours'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_2:0:971968016'[AMXBans] Your IP: '94.240.27.95'[AMXBans] =============================================== Witam dlaczego dostałem bana za skracanie skoro byłem w kolejce?. Z tego co wiem to w regulaminie nie ma napisane czy można skracać jak sie jest w kolejce, chociaż kiedyś jak grałem można było skracać jak się było w kolejce. Fakt wróciłem na mapę bo przed mną były 3,4 osoby . Według mnie ban powinien być na 30 minut. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Emmm ban za skracanie, ty piszesz ze skracanie a opisujesz, ze wróciłeś na mapę... Cokolwiek zrobiłeś-czy skróciłeś czy wróciłeś na mapę to i tak jest zakaz więc ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wonsky 220 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak tylko ja wróciłem na mapę i póżniej to mape przeszedłem skracając w KOLEJCE to z tego co czytałem w regulaminie to powinienem dostać bana na 5 zwyż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Po pierwsze będąc w kolejce wróciłeś na mapę: -zakazuje się po wejściu w kolejkę wracania na mapę ~~ upomnienie; kick; ban od 5 minut wzwyż,(może być nawet dzień-nie ma ograniczenia) Po drugie skróciłeś: -zakazuje się skracania ~~ ban od 1 godziny do 3 godzin Ty dostałeś bana za skrócenie(admin nie patrzył czy jesteś w kolejce) więc czemu łamiąc ten punkt regulaminu powołujesz się na inny, który złamałeś ale admin nie wziął go pod uwagę? Ban słuszny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tak jak napisał Ciapaty, ban słuszny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Machwes 192 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi