marczak70 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nierozumiem was jak mozna w okolo 2 minuty przerobic 5 screenow niestety wczesniej mialem jiz bana i to samo mowili ale dostalem ub bo byly czyste poprostu umiem grac a nie tylko banowac za nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ortografie masz zajebistą jak umiesz niby grac to moze pora nauczyc sie ortografii i dobrej pisowni ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
` PsychO. 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dokładnie... To co wyżej... Po pierwsze ... Ile masz lat? Po drugie ... Faktycznie, Twoja ortografia ... miszczoffska...Po trzecie ... Skoro "umiesz grać" to może jednak skończ grać, bo widać, że szkołę trochę olałeś młody ... Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marczak70 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Sory jestem przez telefon [ Dodano: 2013-01-20, 11:32 ] I mam 15 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Dziwne, grafikę masz bardzo fajną.. do tego po prawej stronie widać jakieś przedmioty nie wiem co to jest.. na ręce jest jakaś rysa, a niektóre miejsca są zapixelowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 sn0wy`, grafika software ssy są orginalne. Brak UB bo ta grafika jest zabroniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi