Kamil™ 89 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam,mam problem z grą a mianowicie z 'Anti-Cheat'em' .. Do tej pory grałem normalnie,jednak dzisiaj chciałem spróbować zagrać na configu któregoś gracza z wyższej pułki, pobrałem więc Cfg, Jarka Pashy i gdy podmieniłem foldery cfg,po wejściu do gry wyskakuje mi taki komunikat: Wie ktoś co zrobić ? Nie chce wyrwać,bana za free .. Przeinstalowanie Cs'a pomoże czy może jest jakiś inny sposób ? @@ Źródło configu: http://www.speedyshare.com/9Ndu7/Nowy-folder.rar Możecie sprawdzić czy też będziecie mieć ten sam problem Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Kamil™ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Usun plik cfg ze cstrike calkiem, wtedy wroci do podstawowych ustawien. Powinno pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Zresetuj kompa po prostu. Też to miałem @ down to usun cfg i sprawdz spojnosc plikow Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez rewoX* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Steam - Steamapps - Common - Counter Strike Global Offensive - csgo Tutaj usunąłem folder 'cfg' i nadal to samo.. Mogłby podesłać mi ktoś swój config zapakowany w .rar ? Byłbym wdzięczny,z góry dzieki. rewoX* Nie działa. Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez Kamil™ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak zainteresowania tematem Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi