Zło 2 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 1. Nick:Zlo.2. Imię:Krzysztof3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Nie7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/Zlo./193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Cześć mam na imię Krzysztof, chodzę do 1 klasy zawodówki.Moje zainteresowania to sport i motoryzacja.Jestem kulturalną osoba.Dlaczego ja hmm ponieważ jestem często na serwerze i widzę ludzi którzy łamią regulamin,a kolejny admin na serwerze by się przydał dla graczy i serwera.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: W dni robocze 3/5h w weekend 5/811. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze 18/22 w weekend 10/2212. Staż w grze Counter Strike 1.6: 4/5 Lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Nie** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie.~Amx.~Składka.~Steam. ~Nie byłeś adminem. Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 To co jest napisane wyżej mnie dziwi.. xD, Jak ktoś pisze podanie o admina, a nigdy go nie miał i przez to nie dostanie to kiedy niby miałby dostać. Okej, do rzeczy: Jestem na nie: - Składka - Steam - 28h na serwerze, to takie minimalne wymagania, poznaj jeszcze ludzi i spróbuj następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi