polska69 0 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Witam, planuje postawić u siebie na kompie serwer w cs'a, miałem takowy kiedyś kiedy jeszcze nie było tego tyle i grało u mnie pół mojej małej mieściny. Teraz po latach chciałbym do tego powrócić z lepszym sprzętem i możliwościami. Pobrałem cs'a, patcha, włączyłem hlds.exe, ustawiłem wszystko, ale widzę, że mój serwer ma ip: 192.168.0..... więc jest to ip wewnętrzne, nikt prócz mojego kompa obok raczej tego nie zauważy i nie będzie mógł tam wejść. Mam internet z INEA, mieszkam obecnie w Poznaniu. Proszę o pomoc, z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Kup serwer czasem są tanie hostingi i rozkrec go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByQu 2 Opublikowano 10 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Najpierw zakup serwer rozkręć go i gitara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 11 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2015 Na ip wewnętrznym nie pograsz jeżeli tworzysz hlds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 12 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2015 Jaki rodzaj serwera chcesz postawić? Ja chyba będę znowu robił COD'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Kup serwer czasem są tanie hostingi i rozkrec go Najpierw zakup serwer rozkręć go i gitara Przepraszam ale jeżeli macie tak debilnie na to odpowiadać to lepiej następnym razem przemilczcie to. Serwer HLDS, będzie dostępny jedynie dla ciebie i osób mających twoje IP, moze masz osiedlówkę to wtedy ewentualnie będziesz mógł z kolegami pograć. Jeżeli jakaś myśl najdzie Cię na zakupienie serwera cs 1.6 , to przemyśl to bo 1.6 już upada i coraz trudniej go jest rozkręcić skoro graczy ubywa. Najlepszą teraz opcją jest tworzenie serwerów cs:go 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 19 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi