DrEsIaRz 9 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Nick: Squbany Powód rezygnacji: Nieobecności , nauka Coś od siebie: Chciałbym zrezygnować z admina na cod modzie 350 brak czasu do gry z powodu wyjazdu do Niemiec na jakiś czas , przepraszam że ostatnio tego nie zgłosiłem także miałem wyjazd z dnia na dzień i nie było możliwości , po powrocie będę musiał w szkole nadrobić a nie będzie lekko. . Dziękuje za daną mi szanse bycia adminem , mam nadzieję że wszystko szybko załatwię i niebawem wrócę spowrotem na dzień dzisiejszy rezygnuję. Pozdr. Squbany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Miłej nauki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Potem wracaj murwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Powodzenia w dalszym życiu realnym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Powodzenia w Niemczech i nauki w szkole Wracaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Powodzonka Squbany i wracaj szybko ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja rezygnacja została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi