Frescooo 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Od napisania prze ze mnie pierwszego podania, minął już tydzień więc pisze nowe:) 1. Nick: Fr3$cO.! 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 16 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8.5 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jasne 7. Link do swojego GT**: http://www.gametrack...3.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Witam, tak jak napisałem mam na imię Bartek i pochodzę z małej miejscowości nieopodal Radomia. Interesuję się muzyką oraz sportem, głownie piłką nożna, a także wrestlingiem. Co mogę zaoferować serwerowi? Po mimo egzaminu, jaki niedługo mnie czeka mam czas na grę, co widać, bo aktualnie spędzam dość dużo czasu na grze. Obecnie moja szkoła nie jest tak bardzo wymagająca, oczywiście mam sprawy prywatne, życie, jednak zawsze mam internet przy sobie, dlatego jedna wiadomość w jakiejkolwiek sprawie i jestem. Pomagałem już wiele razy graczom, w różnych sprawach, na każde ich pytanie odpowiadałem, więc tu też nie ma problemu. Nie chcę pisać, że będę zapie**alał jak "Murzyn", ale oczywiście zawsze jestem chętny do pomocy, jeśli nie przekracza to pewnej granicy. Jestem chyba jednym z aktywniejszych oraz bardziej rozpoznawalnym graczem tego serwa(czy. "sprawdź" gametracka), od pewnego czasu na owym serwerze zaczęło robić się co raz więcej cziterów(co bardzo denerwuje graczy), a adminów nie widać, jest ich sporo, ale dość mało czasu spędzają na grze... Myślę, że nadawał bym się w sam raz na to stanowsiko, lub próbny admin. To chyba na tyle, co mogłem o sobie napisać. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: 8.5 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 16-24. Weekedny 12-17 i pózniej. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Oczywiście Proszę o wypowiedzi graczy pod moim postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Podanie do zamknięcia-"tydzień" liczy się od zamknięcia podania a nie jego rozpoczęcia @edit Okey to ja napisałem rok temu pierwsze podanie(wczoraj drugie(to jest przykład)), ale już od tamtego pierwszego minął tydzień więc mogę pisać tak ? Bez sensu jest to co piszesz.. Przeklinasz-Warn.Wypowiadanie się pod swoim podaniem=jego zamknięciem Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Buu_szeK™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frescooo 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Kurwa nie tego co ostatnio pisałem, tylko tego co jako pierwsze napisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frescooo 1 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Sry za kurwa, ale to dziecko mnie denerwuje :/ + naucz się czytać: pierwsze zdanie ---> "Od napisania prze ze mnie pierwszego podania, minął już tydzień więc pisze nowe:)" Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez Frescooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało odrzucone. Następne podanie możesz napisać dopiero tydzień po zamknięciu ostatniego. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi