Celka 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Siemanko. Mam na imię Kamil mam 15 lat, pochodzę z Dąbrowy Górniczej która leży na śląsku interesuje się sportem takim jak: Piłka nożna, piłka koszykowa, piłka ręczna i piłka siatkowa trochę też lekko atletyka najbardziej biegi. Mam nadzieje że będę miał dobry Kontakt z graczami Chyba większość mnie będzie pamiętać moje nickiReQQ[t]Celka-=- [G]Zielona Herbata[T] -=-Pozdrawiam Celka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witaj !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Yo ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deskopT 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Siema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiek 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Siemanko ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi