BatoN 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick:KacperLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Adres IP — 83.10.144.163. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowanySerwer:Link do bana: Takie cos pisze na forum a wchodze do cs pisze zbanowany a niie mam Bana można prosić o ub Czy też a należy mi się ub bo bany nie mam ????? Podrawiam Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez BatoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Daj wycinek z consoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatoN 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 ale mi nie wyskakuje wycinek z konsoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Coś musi pisać w konsoli skoro cię wyrzuca ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatoN 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Pisze Panie administratorze że Jestem powód Stanie na respie ban 30 min i już mineło 30 min i jeszcze ban można ub Adres IP — 83.10.144.163. Wszystko jest dobrze, nie jestes zbanowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nick miałeś Aton szanowany kolego chyba tu nie pograsz poczekajmy na natalje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatoN 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Znasz przyszłowie mam zmiene ip Cześc zegnam cie bardzo do jutr poczekam i wejde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Przed chwilą mówiłeś że Masz takie same cały czas poczekaj zaraz Ci coś podesle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 zrestartuj ruter kilka razy może zaskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/33476-witam-ponownie/dziękuję tyle w temaci . Zdecyduj się czy w końcu Masz zmienne ip czy nie bo sam się gubisz w zeznaniach. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi