Hiper 11 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Siemacie ludzie, co powiecie na to, ażeby któregoś, pięknego dnia zorganizować jakiś meczyk Admini FFA vs Gracze FFA ? Albo w ogóle jakiś turniej? Zebrać chętnych, porobić teamy i np. zwycięski team ma VIP'a na miesiąc? Pozdro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wydaje mi się, że pomysł z meczem Admini vs Gracze nie wypali... Dlaczego? Wyniknie z tego duże zamieszanie i ciężko będzie zebrać graczy na jeden dzień, żeby zagrać bo każdemu będzie pasowała inna pora. Jest to fajny pomysł, ale czy dojdzie do skutku? Ciężko stwierdzić.. A co do ogólnie stworzenia jakiegoś turnieju to zapraszam tutaj :http://forum.cs-classic.pl/forum/305-cs-classic-mix-opiekun-polaczekkkkkkkkkk/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 świetny pomysł lecz myślę ze będzie ciężko go zrealizować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ciężko zorganizować wszystkich na 1 porę. Ale zagrałabym w graczach z chęcią xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Natka jeśli tak to szykuj się na porażkę jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jestem za, mam nadzieję, że ten pomysł dojdzie do skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ciężko będzie coś takiego zorganizować, ale jestem za. tylko jest 1 sprawa. Będzie dostępna opcja widz ? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Również jestem za tylko i podzielam obawy poprzedników - ciężko będzie się zgrać Ale co jak co, byłaby to bardzo ciekawa rozgrywka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To z chęcią bym zagrał po stronie graczy ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Nie lepiej wybrać drużynę administratorów CSC i graczy CSC? Zawsze większa szansa, że ktoś przyjdzie, bo samo FFA to marny pomysł. Natka jeśli tak to szykuj się na porażkę jestem za serio^^? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 administratorów i graczy całej sieci? ja myśle że z samego ffa byłaby masa chętnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 dobry pomysł, chętni będą na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jeśli wypali to jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie lepiej wybrać drużynę administratorów CSC i graczy CSC? Zawsze większa szansa, że ktoś przyjdzie, bo samo FFA to marny pomysł. serio^^? żartowałem xD Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez rolooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xentric 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) chetnie poprowadze team graczy) Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez xentric 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiper 11 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Tak, miałem na myśli, że tylko z FFA. Pytanie do S@, jak to wygląda z technicznego punktu widzenia? Może jakieś wstępne zapisy porobić, kto byłby chętny, ale to już chyba w osobnym dziale, o ile pomysł zostanie zaakceptowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesPl 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jestem ZA ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Tak, miałem na myśli, że tylko z FFA. Pytanie do S@, jak to wygląda z technicznego punktu widzenia? Może jakieś wstępne zapisy porobić, kto byłby chętny, ale to już chyba w osobnym dziale, o ile pomysł zostanie zaakceptowany Kim jest S@? Stwórz zapisy w dziale serwera mixowego i dodaj tutaj link do tego tematu, gdyż ma dotyczyć tylko graczy FFA. Technicznie? 1. Wymyślenie nagrody 2. Zapisy 3. Ustalenie drużyn 4. Wybranie daty 5. Mecz 6. Zapisanie zwycięskiej drużyny i (jeśli są) rozdanie nagród. 7. Zamknięcie tematu Zgaduję, że potrwa to minimum 2tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dużo wypowiedzi jest typu : "ciężko to zorganizować" - wręcz przeciwnie . Rozumiem turniej, jak najbardziej trudna sprawa. Mecz Admini Vs gracze jest łatwy do zrealizowania i na pewno pozytywny dla sieci. (byłem twórcą takiego projektu na paru forach). Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pistolejro 19 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jak power ma graczy prowadzić to admini mają ciężkie wyzwanie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Dlaczego wy już z góry zakładacie, że nie wypali ? Ustalcie jedną porę tydzień wcześniej a nie na ostatnią chwilę i będzie git. Co do pomysłu jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gooner96 48 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 dzieje się coś w tym temacie dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Duże zaangażowanie na początku jak zawsze a na koniec nie ma kto zorganizować . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Niech organizuje ta osoba, która zaproponowała Nic się samo nie zrobi ^ Co do nagrody, myślę że nie będzie problemu. Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez S}{aDoW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dzisiaj porozmawiam z Hiperem, aby stworzył drużynę graczy, a ja stworzę drużynę adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi