aver 1 488 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Nick: ajverLink do SS: Już ich nie mam.Wycinek z konsoli(bez IP)*: BUILD 5787 SERVER (0 CRC)Server # 38[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze![AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie.[AMXBans] Zbanowany Nick : ajver[AMXBans] Powod : ' Czitowanie '[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ cs-classic.pl[AMXBans] Twoj SteamID : ' '[AMXBans] Twoje IP : ' 109.197.168.187 '[AMXBans] ===============================================Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoją konsole. Serwer: #6 COD MOD 2001 LVLLink do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=155781 Ostatnio pisałem prosbe ale jakos nie wypaliło, może tym razem ? Podobno juz niedługo ma byc reset bansa, trwają dyskuje chyba na ten temat i tak sobie pomyslałem że spróbuje jeszcze raz xd swoje grzechy wycierpiałem tak wgl to nie ma co robic w godzinami wieczornymi i straszne nudy :< niech sie wypowie -_- Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Aver 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StinG 0 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Za co Ban Aver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 To Twoj ban. Czitowałes i pokutuj za to. Ciesz sie, ze nie podam Twojego bana by zostal po resecie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi