Have a nice day 22 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 1.Twój Nick: Have a nice day ^_^ 2.Nick admina który zawinił: Zło. 3.Admin/Gracz : Admin 4.IP/SID oskarżanego: 5.Data i godzina: 09.04.2015 - 14:16:39 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Powod: ' Offasz czy nie?' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '87.204.59.254' [AMXBans] ======================================== 7.Opis sytuacji: Była mapka de_dust2mini miałem sobie staty 50+ admin padał no i napisał do mnie czy offam czy chce bana zmieniła się mapka odpisałem mu że chce bana no i oczywiście dostałem. Jeżeli admin nie potrafi robić ss-ów to po co nim jest ? I z jakiej racji się pyta gracza czy chce bana z kosmosu pytanie wzięte. Pozdrawiam Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Admin dostał ostrzeżenie. Jeszcze jedna taka sytuacja i admin zostanie odebrany. /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi