aver 1 488 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 http://www.gofilm.pl/wideo,3711,Szybcy-i-wsciekli-7.html Tam będzie odliczanie i trzeba kliknac ''Close'' ale jak narazie mi sie ten film nie chce odtworzyc nie wiem czemu wlasnie, zreszta ja i tak do kina ide. xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Również idę na rozdzielczość XXL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyzson 6 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Lepiej pobrać na dysk i dopiero oglądać, te wszystkie hostingi pogarszają i tak mierną póki co jakość. :sleep: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Nie polecam, jeden z gorszych filmów akcji jakiś ostatnio oglądałem... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Uwaga spoiler filmu Nie polecam, jeden z gorszych filmów akcji jakiś ostatnio oglądałem... Mnie się tam podobał Postać brata Shawa wprowadziła coś nowego do tego filmu, efekty troche przesadzone(bójki, skoki samobójcze, spadochrony w autach) a czasem wręcz ich żałosny brak(krew, której nigdzie nie było) no ale dziś ciężko wymyślić oryginalną scenę walki dlatego podziwiam twórców: poprzednio czołg, tym razem helikopter, drony, super samochody 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Uwaga spoiler! Wszystko było tak przesadzone, że w połowie filmu chciałem wyjść z kina. Jedynie końcówka była dobra jeżeli chodzi o uczczenie pamięci Paula Walkera. Sama postać Jasona Stathama mojego ulubionego aktora filmów akcji była wg mnie nie udana . Brat, który chce się zemścić zabijając wcześniej garnizony wojskowe, agentów służb specjalnych nie może poradzić sobie z jednym człowiekiem. Połączenie tej części z Tokio Driftem całkiem spoko, ale gdyby główny aktor Tokio Drifta wyglądał jak w tamtej części, a nie miał już około 50 lat...Szybcy i wściekli powinni być kojarzeni z szybkimi autami, wyścigami. A tak to na początku 7 części dali jeden wyścig i to wszystko. Auto fajne były, ale jak dla mnie za mało. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Wczoraj oglądałem w dobrej jakości.. co do samego filmu w porównaniu do innych części - średnio, ale dla fanów serii polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 jak macie linka to dajcie, bo nie mam kiedy się wybrać na film xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) http://zalukaj.tv/zalukaj-film/22191/szybcy_i_wsciekli_7_fast_and_furious_7_2015_.html Lektor czyta fatalnie, w kinie były napisy ale przynajmniej można obejrzeć Polaczek: Uwaga spoiler filmu Wszystko było tak przesadzone, że w połowie filmu chciałem wyjść z kina. Jedynie końcówka była dobra jeżeli chodzi o uczczenie pamięci Paula Walkera. Sama postać Jasona Stathama mojego ulubionego aktora filmów akcji była wg mnie nie udana . Brat, który chce się zemścić zabijając wcześniej garnizony wojskowe, agentów służb specjalnych nie może poradzić sobie z jednym człowiekiem. Połączenie tej części z Tokio Driftem całkiem spoko, ale gdyby główny aktor Tokio Drifta wyglądał jak w tamtej części, a nie miał już około 50 lat...Szybcy i wściekli powinni być kojarzeni z szybkimi autami, wyścigami. A tak to na początku 7 części dali jeden wyścig i to wszystko. Auto fajne były, ale jak dla mnie za mało. Koncowka by byla lepsza gdyby pokazali ich relacje z planu filmu, jakies kawaly, zachowania, usmiechy-prawdziwe relacje a nie wycinki z poprzednich filmow. Oczywiscie uczucia w nich sie pokrywaja zapewne ale wolalbym aftersceny. Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie polecam, jeden z gorszych filmów akcji jakiś ostatnio oglądałem... Dokładnie robią filmy przesadzone. Oglądałem którąś część i autem samolot ściągali jechali 200km/h + przez 10 minut filmu a pas samolotowy się nie kończył >.< Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Ale marudzicie:D Wczoraj byłam na tym w kinie i film jak dla mnie genialny Fakt było kilka przesadzonych akcji ( nieśmiertelni bohaterzy xD) ale i tak film mi się bardzo podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 nie znacie się nie oglądałem jeszcze , też mam zamiar wybrać się do kina w tygodniu, ale na pewno nie będę żałował tego wypadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Dokładnie robią filmy przesadzone. Oglądałem którąś część i autem samolot ściągali jechali 200km/h + przez 10 minut filmu a pas samolotowy się nie kończył >.< Z tym pasem to masakra Samolot poruszał się 180km/h, scena trwała 13 min normalnie przejechaliby 42km Takie info znalazłem o tej scenie! 42 kilometry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi