polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 1. Nick: polaczekkkkkkkkk 2. Imię: Mateusz 3. Wiek: 21 4. Znajomość Amx (0/10): 10/10 5. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Maybe 7. Link do swojego GT: http://www.gametracker.com/player/polaczekkkkkkkkkk/31.186.82.184:27691/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Postanowiłem powrócić do grania w cs'a i zostałem również zapytany czy nie miałbym ochoty wrócić do adminowania na serwerze. Moje problemy w akademiku zostały rozwiązane, mam teraz internet omijający zablokowane porty. Wydaję mi się, że przez czas 1.5 roku adminowania przy ani jednej skardze na mnie dobrze pełniłem rolę admina. Chciałbym dalej pomagać na serwerze w przeganianiu cziterów oraz bezwartościowych ludzi, którzy chcieli by popsuć atmosferę panującą na serwerze. 9. Czy posiadasz STEAM (Tak/Nie). Jeśli tak, podaj Steam_ID:STEAM_0:1:14758627 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ile będę w stanie, nie potrafię określić dokładnie ilości. 11. W jakich godzinach grasz (Dni robocze, weekendy): Dni robocze rano i wieczorem, na weekendy zależy co porabiam. 12. Staż w grze Counter-Strike 1.6: 9 lat 13. Czy byłeś już adminem? (Tak/Nie): Tak, na tym serwerze przez 1.5 roku. 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 - Znajomość AMX - Steam - Wiek - Byłeś adminem - ogarnięty gracz Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jestem na tak, w szczególności, że już wcześniej byłeś tutaj adminem. + Odpowiedni wiek + Doświadczenie + Wszystko ogarniasz Jak dla mnie witaj ponownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jestem na TAK. -ogarnięty gracz, były admin -wymagania spełniasz -zgłaszał dużo razy czitów na u@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Jestem na tak +wymagania +ogarnia +były admin xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Cieszę się, że wreszcie "naprawiliście" internet by działał tak, jak powinien od samego początku xD Jesteś chyba najdłużej z nas na serwerze/forum, zatem nie ma mowy bym powiedział nie, skoro spełniasz wszystkie wymagania Na tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Polaczek? No pewnie, ze tak ! Byl juz adminem, ogarnia, nie ma z nim problemow. Wielkie tak dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wielkie Tak, wielki szacunek dla Ciebie. Jestes idealną osobą na to stanowisko. Życzę udanej gry i sukcesów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Aktywna i pracowita osoba. Myślę, że i zaufana jeżeli widniejesz z taką rangą.+ jeszcze miałeś admina oraz wymagania spełniasz wszystkie więc mój skromny głosik oddaje na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Chociaż mało bywam na serwie FFA, to z tego co widziałam będąc już to, to że jesteś bardzo aktywnym graczem, do tego spore doświadczenie w grze. Aktywność na forum jak najbardziej na plus, nie ma się do czego przyczepić, dobry kandydat na admina 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 na TakSpełnia wszystkie wymagania i był juz kiedys tutaj adminem. Wiecej nie trzeba dodawac, poniewaz jest to odpowiednia osoba na to stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZeQ 71 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 No jasne że TAK! polaczek jest jednym z najlepsztych i najspokojniejszych graczy z FFA,był adminem,będzie i jeszcze raz. nadaje się?nie Nie no,nie wiem czy ktoś da radę go zastąpić w tej roli! +Składka+Wiek +Był adminem,ocena jego adminowania BDB++++++++ +Wiek +Znany raczej przez każdego wyjadacza z FFA Chcę Widzieć Cię w funkcji ADMINA! Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Jestem na TAK -Aktywność -Wiek -Steam -Amx -Składka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi