SkalnyPatataj 100 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Chciałbym się ze wszystkimi pożegnać :C Smutno mi odchodzić, ale napisali starzy znajomi z klanu w Lineage2 i odchodzę z nimi grać Będę was odwiedział najczęściej jak to będzie możliwe Mimo tych wszystkich sporów i kłótni z różnymi osobami i tak was wszystkich lubię Dziękuje także, że dano mi szansę bycia ponownie adminem jak i zasmakowania funkcji redaktora Pozdrawiam administrację i wszystkich użytkowników Powodzenia wszystkim życzę i żeby za jakiś czas było tu do czego wracać Smutno :C Siemanko Misiaczki ! Tak się będzie działo Starzy znajomi Dla zainteresowanych mój nick to Leaf Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 3maj sie PAtatatatatatatatatatja xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) Narazie i powodzenia xd Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez JamesRodriguez 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Na razie, bo i tak wrócisz, a i tradycyjnie :ban: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 (edytowane) :PDT_bud: Powodzenia w klanie, czemu odchodzisz? :PDT_bud: Nie wiem, ja bym to pogodził :PDT_bud: Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Siemanko Powodzenia w giercowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 I tak wiem, że wrócisz a co do Lineage'a , super gierka. ;d Kiedyś w nią grałam. <3 Powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Serwer startuje jutro. chciałbym od początku trochę przycisnąć żeby się odpędzić od reszty graczy. Planują ponad 3k online więc będzie przed kim uciekać. Im więcej będę grał tym łatwiej będzie mi później więc nie widzę opcji żeby znalazł się czas na CSa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 3maj sie skalniaku wpadnij czasem bo modzi nie beda mieli kogo warnowac xD a my kogo :ban: powodzonki xd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Można wiedzieć na jakim serwerze będziesz pykał w L2 ? Trochę w tą grę przegrałem,może kojarzysz serwer Dreams/Paradise.. / Hero Dagger Na obęcną chwilę nie gram bo serwer padł i nie udało mi się znaleźć żadnego porządnego serwera.. Ale jeśli ten na którym ty grasz jest jakiś dobry,to z chęcią pogram for fun 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Miłej gry i dozoba bo oczywiste jest że wrócisz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Szkoda, nie będzie już skopiowanych poradników Trzymaj się ^ Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lebron 112 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Powodzenia i trzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 3maj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 miłego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 żegnaj skalny, ale na pożegnanie mogłeś jeszcze rolowi dać ssy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) Można wiedzieć na jakim serwerze będziesz pykał w L2 ? Trochę w tą grę przegrałem,może kojarzysz serwer Dreams/Paradise.. / Hero Dagger Na obęcną chwilę nie gram bo serwer padł i nie udało mi się znaleźć żadnego porządnego serwera.. Ale jeśli ten na którym ty grasz jest jakiś dobry,to z chęcią pogram for fun 3maj się www.l2mid.com Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez SkalnyPatataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Żegnaj, nie gniewam się za te ssy jak coś powodzenia w grze! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Siemano Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Cześć, do zobaczenia, wracaj jak najszybciej. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Odwiedź nas czasem. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi