MaDn3sS 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 takie sobie 1 praca więc proszę o nie surowe komentowanie ;D @sn0wy: poprawiłam link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Nie wiem czemu wszyscy tak mają, że nigdy nie umieją odpowiednio dopasować barw, przecież od razu jak się robi prace, można to zauważyć. Mogłeś chociaż się wysilić nad estetyką, kolorami itp. Jest nie porządek i chaos. Poczytaj trochę tutoriali, bo tutaj nie ma nic do oceniania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 mówie że to jest 1 jak dobrać kolory ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~fl0w 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 Jak dla mnie praca jest brzydka. Kolory nie pasują (tło błękitne a napis zielony i różowy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 wiadomo ze różowy tutaj nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 19 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2012 No tak jak inni powiedzieli, kolory nie pasują i jakoś w tej pracy jest nieład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi