Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich Własnie zakończyliśmy drugą odsłonę ELITY FFA !! A oto jej wyniki: - najlepszy gracz FFA - Power of a thousand goods (11) - najlepszy administrator - Koala (21) - osoba z najlepszym poczuciem humoru - e'k (14) - najbardziej lubiana - Tymbarkowa ;3 (10) - najbardziej rozpoznawalna - Kitol (15) - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale FFA - Shadow (18) - największy podrywacz z serwera - DamianzGestem (11) - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - Czaki (15) - największa gaduła na serwerze - Daniell (13) - największy noł-lajf - Koala (20) - najbardziej denerwująca osoba na serwerze - SkalnyPatataj (7) - największy lizus - SkalnyPatataj (13) -Największy ciapaty? CiapatyMurwa Bardzo dziękuje wszystkim za oddane głosy Oczywiście gratuluje wszystkim, którzy znaleźli się w naszej Elicie. Przede wszystkim chce pogratulować: e'kowi, DamianowizGestem oraz Czakiemu, którzy ponownie znaleźli się na tych samych miejscach Również przede wszystkim gratuluje Koali oraz SkalnemuPatatajowi, którzy znaleźli się na liście 2 razy Aaa z góry przepraszam jeśli komuś przekręciłam nick ;c mam nadzieje, ze wybaczycie Następna odsłona ELITY FFA odbędzie się w Lipcu. Do zobaczenia ! Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Ciapaty tu był :D 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 OMG i znów największy podrywacz FFA kto jak zwykle ja przecież ja nic nie robię o.O a mnie wybierają no nie wierzę. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktor hajs 222 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Gratulacje Dziubki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No czy ja wiem Damjan czy jestes taki niewinny xD 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) SkalnyPatataj edit no.1 emotka :ban: powraca xD Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 wreszcie nie ja ! Jako największy lizus XD Gratulacje dla zwycięzców xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No kto by pomyślał, że wygram w największym no-life xD. Gratulacje wszystkim. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 OMG i znów największy podrywacz FFA kto jak zwykle ja przecież ja nic nie robię o.O a mnie wybierają no nie wierzę. hehe Dobry żarcik Damian:D Zajebiscie najwiekszy gadula na serwie co za wyroznienie chyba lepiej trafic nie moglem:D... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vendetta 43 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Gratuluje wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 DamianzGestem zasłużyłeś sobie na ten tytuł 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkalnyPatataj 100 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Achh dziękuję Kłaniam się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A już w lipcu glosujcie na mnie xD gratulacje dla elity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Brawo dla Ciapatego Reszcie też gratuluję 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KS Dybson 1 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 chwila chwila tu ssię nie zgodzię w 1 kwestii a ja TurboKamilVK w tym nie jestem lepszy od niego? - największa gaduła na serwerze - Daniell (13) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 "Największy ciapaty? - CiapatyMurwa" i wszystko na temat, zrobione na wzorze zabawy z HydeParku widzę Gratuluję wszystkim! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TYLK0 H3@DSH00T 173 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 I znowu ja! Cieszę się bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THWALAZAUR 156 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 chwila chwila tu ssię nie zgodzię w 1 kwestii a ja TurboKamilVK w tym nie jestem lepszy od niego? - największa gaduła na serwerze - Daniell (13) Wiesz Kamil jakbyś był większym gadułą to pewnie by ludzie na Ciebie głosowali. Do następnego glosowania możesz to nadrobić Zresztą wygranie w kategorii "największy gaduła na serwerze" nie jest powodem do chwalenia się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Serdeczne gratulacje Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi