amN 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 1. Serwer: CoD 450001 Lvl 2. Nick: flow~ 3. Imię: Konrad 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10): 9/10 6. Mikrofon(Tak/Nie): Szzzpalony xD 7. Składka(Tak/Nie): Tak 8. Czas spędzony na forum: Ponad 80 godzin 9. Opisać siebie: Interesuje się Informatyką , Grami , Muzyką oraz Amx , mieszkam w Chełmie woj. Lubelskie . Lato chodzi do sql w moim miescie oraz mieszka 10km odemnie 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Chce ogarnąć czitów oraz zapewnić kulture oraz spokój na serwerze. Adminów wgl nie widze , Jedynie Trol który całkowicie nie ogarnia ( Nie wiem z jakiej paki ma admina) dostawał odemnie w dupie i mi dał bana za ping (50 miałem) 11. Linki do reklam: Wieczorem dorobie ponieważ teraz jade do babci (ok. 20 bd) 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; SSy w przypadku WH , SH - Perm , Aim - Demko -Gdy ktoś nadużywa micro; upomnienie - ban 5 minut - ban 30 minut -Nadużywa Kultury na serwerze; Pogratuluje mu poziomu kultury (haha) xD 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): Steam Wiek 15+ (ale z mutacja najlepiej) Jest ~Mikrofon(nie wymagane aż tak) Szpalony ~Minimum 30 godzin gry na Serwerze Są 1-2 ale nadrobie ~Ogar Yup ~Kultura Yup ~Obsługa amxmodmenu w jednym palcu Yup ~Użytkownik pisząc podanie powinien mieć ZERO WARNÓW NA FORUM Yup ~Aktywność na forum(nie jest ważna aż tak) Yup ~Oczywiście kreatywność i umiejętność ogarnięcia serwera Yup ~Reklamowanie Serwerów Yup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIABEL 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Więc flow..- Nie widziałem Cię ani razu na serwie. ( - )- Adminów w ogóle nie widzisz... Ja ci powiem, admini są zawsze, no prawie zawsze.- Kolejna rzecz, reklamy ( - ) na razie.Dobijesz 20 h + na serwie, zrobisz reklamy, być może będę na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 NA NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi