xSilverdim 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: NoName 2.Nick admina/gracza który zawinił: MynDoS 3.Admin/Gracz : MynDoS 4.IP/SID oskarżanego:nieznam 5.Data i godzina: 10.4.2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Byku 7.Opis sytuacji: Grałem i skracałem przyznaje się ale dostałem bana na jeden miesiąc przez to że niby uciekłem a tak naprawdę musiałem z kompa iść. Proszę o unbana lub bana na mniej niż miesiąc Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez xSilverdim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spirro 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dziś miałem podobną sytuację. Zbanował mnie xKardzio na 3 dni, chociaż max ban jest na 1 dzien za wykorzystywanie bugów mapy . Tez czekam aż odpiszą. Współczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ten MynDoS to ja i bana nie zdejmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi