xSilverdim 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 (edytowane) 1.Twój Nick: NoName 2.Nick admina/gracza który zawinił: MynDoS 3.Admin/Gracz : MynDoS 4.IP/SID oskarżanego:nieznam 5.Data i godzina: 10.4.2015 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Byku 7.Opis sytuacji: Grałem i skracałem przyznaje się ale dostałem bana na jeden miesiąc przez to że niby uciekłem a tak naprawdę musiałem z kompa iść. Proszę o unbana lub bana na mniej niż miesiąc Edytowane 11 Kwietnia 2015 przez xSilverdim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spirro 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Dziś miałem podobną sytuację. Zbanował mnie xKardzio na 3 dni, chociaż max ban jest na 1 dzien za wykorzystywanie bugów mapy . Tez czekam aż odpiszą. Współczuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Ten MynDoS to ja i bana nie zdejmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga nie została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi