.Crash. 6 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Nick: 1944Link do SS: ----Wycinek z konsoli(bez IP)*: ----Serwer: cs go deathrunLink do bana: http://drcscgo.cs-classic.pl/ prosiłbym o skrócenie bana , bo ban jest za długi , no dobra napisałem , że "śmieć cie robił" i tyle a admin dał bana na 4h , zrozumiem na 1h , ale bez przesady , żeby aż na 4h i admin nie dał kicka , bo przeskoczyłem nad pułapką a gracz "insert" zaczął wyzywać , a ja mu tylko powiedziałem jedno słowo to co w "" dałem @up , więc prosze o skrócenie bana do 1h 3.4 Obrażanie graczy -> kick - ban 5min - 1 dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 A jaką ja mam pewność, ze wcześniej nie było z Tobą problemów? Ze tylko to słowo było przez Ciebie napisane? Jezeli admin banujący wypowie sie w ciagu tych 4h skrócimy bana. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi