CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Było już to gdzieś ale nie znalazłem, pomysły? Wiem, że to przez plugin Key&Say Guardian ale nie mogę go znaleźć w configu ;/ Server tried to send invalid command:"bind "INS" "KSGkey INS" " Server tried to send invalid command:"bind "HOME" "KSGkey HOME" " Server tried to send invalid command:"bind "PGUP" "KSGkey PGUP" " Server tried to send invalid command:"bind "PGDN" "KSGkey PGDN" " Server tried to send invalid command:"bind "END" "KSGkey END" " Server tried to send invalid command:"bind "DEL" "KSGkey DEL" " Server tried to send invalid command:"bind "F12" "KSGkey F12" " Server tried to send invalid command:"bind "F11" "KSGkey F11" " Server tried to send invalid command:"bind "F10" "KSGkey F10" " Server tried to send invalid command:"bind "F9" "KSGkey F9" " Kolejne posty nie wnoszące nic nowego względem poprzednich będą warnowane! Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) To jest plugin, który powoduje takie coś i on jest przeciw cziterom. Tyle co dobrze się orientuje to tylko admini tego nie mają a tak wszyscy mają i żaden inny sposób tego nie usuniesz xd Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa Hahaha czyli trzeba mi kandydować na adma :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie usuniesz Tego /lock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi