Sailor Moon 494 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) 1. Nick: Justynka. 2. Imię: Justyna3. Wiek: 21 lat.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre5. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Justynka./193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: No to tak, mam na imię Justyna i pochodzę z małej miejscowości na Dolnym Śląsku. Interesuję się w szczególności muzyką. Tak, to ona mnie uspokaja, dlatego jest ważna w moim życiu . Obecnie uczę się w szkole policealnej na kierunku Administracji, a także odbywam staż w Urzędzie Miasta ( w moim mieście). Co do bycia adminem, to chciałam przeprosić, że tak odchodzę i wracam, ale mimo mojego ograniczonego czasu na grę, wchodzę dalej na serwer i gdy już jestem to nie mogę patrzeć na to co się dzieje, mianowicie nie ma żadnego admina, kontaktu z adminami również nie ma, bo nie są dostępni na STEAM. Chciałabym wrócić do adminowania, przede wszystkim z kilku powodów, a są nimi: brak adminów na serwerze, łapanie cheaterów, przywrócenie porządku na serwerze, tj. kultura, kampienie na respie, czy też przeszkadzanie innym w grze. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ciepło z powrotem. 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Tak/ STEAM_0:1:5193650010. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Zależy, w tygodniu mam staż, także 2-3h. W weekend już trochę więcej, zawsze można pisać na STEAM, lub GG.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze: Jak wyżej 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): TAK. @KillaZ mnie już zabiła EboLaXD Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez Jasmine 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1894 16 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jak najbardziej na TAK Miła, uprzejma, ogarnia grę, dobry kontakt a przede wszystkim sprawdzona jako admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jestem na tak ponieważ Justynka to miła, sympatyczna osoba poza tym kiedy nie wbiję [dzieję się to rzadko, ale jednak] to zawsze napotykam ją na serwerze, oraz amx, doświadczenie jako admin i steam no cóż tutaj więcej napisać same plusy jednym słowem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jak powtarzam, lepszy admin wchodzący na 10 minut dziennie niż jego brak Ja jestem na tak, wymagania spełniasz. adminowałaś ten serwer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Cóż ja mogę powiedzieć... Na serwerze jest non stop Była adminem, więc ma doświadczenie. Na dd2 jest niestety mało aktywnych adminów :c Oczywiście na Tak :ganja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał980826 9 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Oczywiście że na tak!! -najlepszy admin na serwerze -szybko i sprawnie banuje cziterów i kamperów na respach.... -ma już staż w adminowaniu -składka -mikro itd. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez michał980826 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARDZO DOBRA WCZUTA 0 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Jestem na tak: -Ogar. -Wymagania. -Wiek. PS:Jak byś mogła wejdź gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Na tak. Jest bardzo aktywna na serwerze. Wiek odpowiedni, mikrofon posiada. Była juz adminem, wiec problemow miec nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Oczywiście,że na tak. +++++ była jednym z najlepszych adminów + ogarnięta + szybka reakcja na u@ Czego chcieć więcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jestem na TAK. -ogarnięta -miła -da się z nią pogadać "pośmiać" -subtelna -Zgłaszam czeatów -Lubię z nią pograć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Stu Procentowe Tak.! +była tu u nas już jednym z najlepszych adminów! +wiek +steam +kultura +reakcja u@ +pomocna Witamy ponownie ;** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Wulgarna, opryskliwa, chamska i oglonie nie do zycia. A tak na powaznie, to spelnia wszytskie wymagnia. Takich person nam potrzeba wiec duze tak. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 dawac ja, Kobita ogarnia, zreszta juz byla, to co wiecej mowic zna sie na rzeczy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cookie!Chocolate! 3 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jak najbardziej na tak, miła, kulturalna, przyjemnie się z Nią gra ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 jestem na tak znana lubiana i spełnia wymagania. tak tak tak 3 razy tak przechodzisz dalej . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Justynka, jak najbardziej na tak Lubiana, obeznana, była już adminem tu, spełnia wszystkie wymagania! Jedyny minus to to, że ma ebole xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
™_2k8_Ho0liganS_™ 55 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jestem na NIE... xD Nie no żart jestem na duże tak -ogarnięta -dużo gra -była już adminką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jasne ze na tak -Byla adminka -Steam -ogarnia @Mako watpie ze jest malo aktywnych adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoje podanie zostało przyjęte. Aby otrzymać admina napisz do opiekuna serwera, a następnie po otrzymaniu admina wpisz się w tym temacie Nie masz rangi wejdź Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi