Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich Wiem - pewnie większa część z was mnie nie kojarzy ale to w tym momencie jest mało ważne Przejdźmy do sedna.. Nasz kochany opiekun serwera - Rolooo, zobaczył, mój pomysł na elitę i stwierdził, że też chce taką na swoim serwerze xD i poprosił mnie, żebym ową zrobiła, więc ja z moim dobrym sercem zgodziłam sie na to xDTakże ja już swoje zrobiłam ale reszta należy do was ! W tym temacie oddajcie głosy na swoich kandydatów w poszczególnych kategoriach:- najlepszy gracz ODD2- najlepszy administrator- osoba z najlepszym poczuciem humoru- najbardziej lubiana- najbardziej rozpoznawalna- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2- największy podrywacz z serwera- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach- największa gaduła na serwerze- największy noł-lajf- najbardziej denerwująca osoba na serwerze- największy lizus Czas na głosowanie macie do 17.04.2015r !Tak jeszcze napisze.. Jest to forma zabawy, nie ma ona na jakiegoś specjalnego celu, robimy to dla was, żebyście wy po części mogli zobaczyć jak inni was postrzegają. I mam prośbę, skoro juz to robimy - nie oddawajcie głosów na samych siebie I ostatnia sprawa - do każdej kategorii możecie napisać max 3 osoby !Zaczynamy ! @edit Przepraszam za pomyłkę.. Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez CiapatyMurwa 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2: kav [czyt. Swirus] - najlepszy administrator: Mardidistat - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Wera xD - najbardziej lubiana: Justynka? xD - najbardziej rozpoznawalna: Roloo- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2: S}{aDoW- największy podrywacz z serwera: nie mam pojęcia xD- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: nie mam pojęcia pewnie Mardidistat i roloo xD- największa gaduła na serwerze: - - największy noł-lajf: Kiedyś Santos, ale ma bana xD - najbardziej denerwująca osoba na serwerze: CiapatyMurwa xD- największy lizus: nie wiem xD 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2- Roolo,Świrus- najlepszy administrator-efekt cmy (na forum "kav"), mouse, Jasmine - osoba z najlepszym poczuciem humoru-LevelUp, Weronika , - najbardziej lubiana- Roolo , LevelUP- najbardziej rozpoznawalna-Roolo - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2-Jasmine,Roolo- największy podrywacz z serwera-nie wiem xD- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach-Roolo , Miko - największa gaduła na serwerze-byłbym na pewno ja , ale nie moge na Siebie moim zdaniem Swirus- największy noł-lajf- mouse , PawełTychy - najbardziej denerwująca osoba na serwerze- Shrek - największy lizus- nie mam pojęcia 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2 Pimpek - najlepszy administrator Quattro - osoba z najlepszym poczuciem humoru Mazowiecki Marcin - najbardziej lubiana Madridistat - najbardziej rozpoznawalna mouse - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2 Rolooo - największy podrywacz z serwera Fantasia - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach Rolooo - największa gaduła na serwerze $hr3k - największy noł-lajf Mouse - najbardziej denerwująca osoba na serwerze mistrz-co rundę dostaje broń a i tak prosi o kupienie bo nie ma pieniędzy - największy lizus Evviva L'arte 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz ODD2 roloo, garbaty - najlepszy administrator Quattro Madri- osoba z najlepszym poczuciem humoru: Weronika Madri - najbardziej lubiana Justynka - najbardziej rozpoznawalna Roloo- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2 Shad Justynka- największy podrywacz z serwera Madri- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach Roloo- największa gaduła na serwerze Shrek - największy noł-lajf Justynka- najbardziej denerwująca osoba na serwerze nikt mnie specjalnie nie denerwuje xd- największy lizus nie wiem xd Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez Mako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz ODD2: Swirus. ,Conrado Moreno - najlepszy administrator: Madri , rolooo - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Trawapalestresy xd - najbardziej lubiana: Justynka. - najbardziej rozpoznawalna: rolooo,Madri - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2: CiapatyMurwa,Jasmine.,Piy Piy - największy podrywacz z serwera brak ? - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: rolooo,Madri - największa gaduła na serwerze Trawapalestresy - największy noł-lajf: ostatnio to GKS|TYCHY|PAWEL (chyba dobrze napisałem nick ) Justynka. - najbardziej denerwująca osoba na serwerze: wszyscy co rzucają flashe pod nogi lub smoki na środek xd , tak serio to chyba nikt -największy lizus brak Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez NexT. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e v i l 157 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz ODD2 Swirus.~ Netsky- najlepszy administrator efekt cmy~kav , Swirus.~ Netsky- osoba z najlepszym poczuciem humoru Madri, Trawa, Marcin- najbardziej lubiana Justynka. Madri- najbardziej rozpoznawalna rolooo, Weronika, Justynka.- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2 Justynka. , rolooo- największy podrywacz z serwera Marcin , Madri- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach rolooo , Madri- największa gaduła na serwerze Swirus. , Madri- największy noł-lajf Pimpek~Piy Piy , mouse- najbardziej denerwująca osoba na serwerze Shrek, mistrz- największy lizus ? Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez wwert 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz ODD2: Swirus.- najlepszy administrator: kaV, Swirus., Madri- osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki Marcin, ev1l- najbardziej lubiana: Weronika, Madri- najbardziej rozpoznawalna rolo, mouse- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2: rolo- największy podrywacz z serwera: Madri xd- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: rolo, Madri - największa gaduła na serwerze: Madri, Wera - największy noł-lajf: Quattro, mouse- najbardziej denerwująca osoba na serwerze: mistrz- największy lizus: mistrz Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Jasmine 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2 : Netsky KaV- najlepszy administrator : Madri KaV Dla mnie wszysct są najlepsi ^^ - osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki- najbardziej lubiana: Madri Quattro - najbardziej rozpoznawalna: Jasmine - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2: hmm Madri next.- największy podrywacz z serwera: ciężko powiedzieć mamy mało lasek ;D- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach : ja xD nie no chyba Mad i Miko - największa gaduła na serwerze: Madri Mazowiecki- największy noł-lajf: Pimpek- najbardziej denerwująca osoba na serwerze: - - największy lizus: - 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kav 115 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2 : Roloo, pasha, Swirus- najlepszy administrator : pasha- osoba z najlepszym poczuciem humoru: Madri- najbardziej lubiana: Madri , Miko - najbardziej rozpoznawalna: Jasmine - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2: next.- największy podrywacz z serwera: caly serwer sie rzuca na Justyne - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach : roloo- największa gaduła na serwerze: Madristat- największy noł-lajf: Quatroo - najbardziej denerwująca osoba na serwerze: - - największy lizus: - 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinner Concury` 30 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz ODD2: Roloo, Mazowiecki- najlepszy administrator: kaV- osoba z najlepszym poczuciem humoru: Mazowiecki- najbardziej lubiana: Jasmine, miko- najbardziej rozpoznawalna: Jasmine- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2: Roloo- największy podrywacz z serwera: Mazowiecki- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach: Roloo zdecydowanie.- największa gaduła na serwerze: Madri- największy noł-lajf: Mouse- najbardziej denerwująca osoba na serwerze: ------ największy lizus: ----- Edytowane 12 Kwietnia 2015 przez Jinner Concury` 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torbik 171 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2- Swirus. - najlepszy administrator- Leszcz Madridistat <3, Quattro - osoba z najlepszym poczuciem humoru- Mazowiecki - najbardziej lubiana- Madri - najbardziej rozpoznawalna- Justynka. - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2- Ciapaty - największy podrywacz z serwera- Level_UP - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach- rolooo, Madri - największa gaduła na serwerze-Marcin - największy noł-lajf-Quattro - najbardziej denerwująca osoba na serwerze- KillaZ xD - największy lizus- macius xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 (edytowane) - najlepszy gracz ODD2 - Hardcore Nie Disco- najlepszy administrator - Madri- osoba z najlepszym poczuciem humoru - Mazowiecki Marcin- najbardziej lubiana - Justynka, Mazowiecki Marcin- najbardziej rozpoznawalna - Madri- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2 - Siwy- największy podrywacz z serwera - oczywiscie ja gdy wejde nachlany xD- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - Roloo, Miko- największa gaduła na serwerze - Mazowiecki Marcin- największy noł-lajf - Mouse- najbardziej denerwująca osoba na serwerze - Grucha, ale nie wiem czy jeszcze gra.- największy lizus Edytowane 13 Kwietnia 2015 przez HARDWELL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2 - Swirus- najlepszy administrator - Justynka, Quattro- osoba z najlepszym poczuciem humoru - hard to say. Madri, Level, Trawa? XD- najbardziej lubiana - Justynka- najbardziej rozpoznawalna - Justynka, roloo, miko- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2 - roloo XDDD, Justynka- największy podrywacz z serwera - Level - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - Madri, roloo- największa gaduła na serwerze - (jezuja) madri, level- największy noł-lajf - quattro, level- najbardziej denerwująca osoba na serwerze - idk- największy lizus - idk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevelUP 17 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2- Roolo,Świrus- najlepszy administrator- Jasmine Madridistat- osoba z najlepszym poczuciem humoru- Madridistat, Mazowiecki- najbardziej lubiana- Madridistat, miko, Renia - najbardziej rozpoznawalna- Roolo, Weronika- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2-Jasmine,Roolo- największy podrywacz z serwera- *- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach-Roolo, Miko - największa gaduła na serwerze- MADRIDISTAT :#- największy noł-lajf- quattro- najbardziej denerwująca osoba na serwerze- - największy lizus - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 No co jest z wami? Głosować raz raz, mało czasu zostało 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2 - Swirus- najlepszy administrator - Madridistat- osoba z najlepszym poczuciem humoru - LEGALIZE YELLOW- najbardziej lubiana - Justynka, Weronika, Rolooo- najbardziej rozpoznawalna - Rolooo- najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2 - Rolooo- największy podrywacz z serwera - Sowa Bez Oka- osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - Nie wiem- największa gaduła na serwerze - hah, nie to nie ja To LEGALIZE YELLOW- największy noł-lajf - Quattro- najbardziej denerwująca osoba na serwerze - Good Night Left Side- największy lizus - Gibonekk, Mistrz, Legalize Yellow 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVoaKaBarteK 65 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 - najlepszy gracz ODD2 - Swirus, efekty cm - najlepszy administrator - Madridistat, quatroo, swirus (choc niesłusznie kilka razy dal mi slaya - osoba z najlepszym poczuciem humoru - madri ;d - najbardziej lubiana - - najbardziej rozpoznawalna - madri, killaz - najbardziej aktywny użytkownik na forum w dziale ODD2 - Rolooo - największy podrywacz z serwera - madri - osoba najczęściej biorąca udział w mieszańcach/mixach - nwm - największa gaduła na serwerze - madri - największy noł-lajf - Quattro - najbardziej denerwująca osoba na serwerze - swirus xd za dużo kierujesz - największy lizus - 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 zapraszam do głosowania ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi