Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
error 404 7 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 takie 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Szanuje twoje gusta ale jakos mi sie piosenki bardziej mowione niz spiewane nie podobaja, dlatego gang albanii to klapa wg. mnie Wole takie, gdzie jest roznorodnosc spiewu Z Wiza mi sie podobala Black and Yelliw i nowosc "See you again" z Charlim Puth bo lubie smutne piosenki i ogolnie podklad byl nawet spoko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Też gangu albanii nie lubię xd nw czym ludzie się tak zachwycają xd a co do Wiza, uwielbiam go Ten luz, te teksty ^^ Posłuchaj sb tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi