L3gionTM 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam. Otóż mam propozycję dotyczącą waszej sieci a mianowicie o dodanie, bądź zmodyfikowanie jeden z serwerów na ZombiePlagueMod. Wg. mnie taki serwer przynosi atuty a dodatkowo gracze lubią kupować na takich serwerach rangę VIP. Na pewno przyniosło by to duże zyski a do reklamowania ZombieMod'a jestem chętny. Jeżeli byłby nawet problem z funduszami mogę pomóc. Na pewno to by przyciągnęło więcej graczy na waszą sieć. prosiłbym o rozpatrzenie tej decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 NieTrzeba rozkręcić te co sa.Jaja sobie robisz ? Zdajesz sobie sprawe jak ciężko rozkręcić Zombie moda/JB ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trzy razy na nie nie przechodzisz dalej : )))trzeba te rozkręcic a nie nowe zakladac ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^ 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ZM już był i jakoś nie wypalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 @up może dlatego, że nie reklamowali ?@3up Miałem serwer zombie mod który zwykle miał 13/20 osób... Może trzeba reklamować a nie siedzieć na dupie przed komputerem na serwerze i prosić Boga żeby ktokolwiek na serwer wszedł... A jak wg. ciebie ciężko rozkręcić ZombieMod'a ? Napisałem, że gdyby powstał ZombieMod mógłby sprowadzać innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 CLOSERozkręci się dr i inne serwery to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi