L3gionTM 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Witam. Otóż mam propozycję dotyczącą waszej sieci a mianowicie o dodanie, bądź zmodyfikowanie jeden z serwerów na ZombiePlagueMod. Wg. mnie taki serwer przynosi atuty a dodatkowo gracze lubią kupować na takich serwerach rangę VIP. Na pewno przyniosło by to duże zyski a do reklamowania ZombieMod'a jestem chętny. Jeżeli byłby nawet problem z funduszami mogę pomóc. Na pewno to by przyciągnęło więcej graczy na waszą sieć. prosiłbym o rozpatrzenie tej decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 NieTrzeba rozkręcić te co sa.Jaja sobie robisz ? Zdajesz sobie sprawe jak ciężko rozkręcić Zombie moda/JB ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: trzy razy na nie nie przechodzisz dalej : )))trzeba te rozkręcic a nie nowe zakladac ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^ 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 ZM już był i jakoś nie wypalil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L3gionTM 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 @up może dlatego, że nie reklamowali ?@3up Miałem serwer zombie mod który zwykle miał 13/20 osób... Może trzeba reklamować a nie siedzieć na dupie przed komputerem na serwerze i prosić Boga żeby ktokolwiek na serwer wszedł... A jak wg. ciebie ciężko rozkręcić ZombieMod'a ? Napisałem, że gdyby powstał ZombieMod mógłby sprowadzać innych użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 CLOSERozkręci się dr i inne serwery to ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi