CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Czy nie daloby sie zrobic aby mozna bylo czytac statusy uzytkownikow oraz odpowiedzi do nich korzystajac z telefonu komorkowego w niepelnej wersji? Mam z tym zawsze przykrosc, ze musza wlaczyc pelna wersje a to niepotrzebna robota. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Jeżeli by się dało to też jestem za. Często z mobilnej wersji korzystam i komentarzy do tego odczytać się nie da, a znacznie to by ułatwiło (na telefonie mi pełna wersja tylko w połowie działa). 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Hmm, jak już dodawać takie coś to do tapatalka xD Jestem za, jesli sie da 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 jest taka specjalna aplikacja na telefon,że normalnie odwiedzasz strony jak na komputerze nazywa się (photo browser) ale jak by było można zrobić takie coś jestem za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Mi równiez na telefonie utrudnia to ;c Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Bo ta wersja mobilna jest bardzo słaba. Można by dodać. Za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Sama często korzystam z forum na tel, przydałoby się, jeśli jest taka możliwość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Wersja mobilna nie jest tworzona przeze mnie tylko przez IPS, a skoro nie dodali w niej statusów to widocznie nie chcą by one się tam znajdowały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi