Sailor Moon 494 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 1.Twój Nick: Justynka. 2.Nick admina/gracza który zawinił: gracz/ Virusik~2k8 3.Admin/Gracz : 4.IP/SID oskarżanego: STEAM_0:1:21056891 83.10.226.132 5.Data i godzina: 14 kwietnia 2015/ około 17:30 6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://www32.zippyshare.com/v/moBKofzM/file.html 7.Opis sytuacji: Otóż z racji tego, że nie mam jeszcze admina, a inni nie reagowali na "hejty" ze strony Virusika, pozwoliłam sobie nagrać krótkie demko, na którym owy gracz obraża innych grających z nim w teamie. Czasy to 13:19:52-13:23:03; cytuje "zjebie genetyczny", oraz 15:06:08-15:09:50; cyt. "nie blokujcie kurwa zjeby". Wiem, że to trochę mało, ale akurat tyle mam bo zdecydowałam się nagrać chociaż jedno słowo skierowane w obraźliwy sposób z jego strony. To nie pierwszy raz, gdy ten osobnik, obraża innych myśląc że posiada on większe doświadczenie w grze. Jakim prawem on może sobie pozwolić na obrazę? Piszę tą skargę bo nie mogę słuchać jak tacy ludzie(pewnie mający problem ze sobą i kompleksy) jadą po innych bo muszą się dowartościować kosztem innych. Mam nadzieję, że zainterweniujecie w jakiś sposób i dotrzecie do takich delikwentów. Pozdrawiam/ Justynka. 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virusik 1 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 mam większe doświadczenie a wiesz co to griffing ? Google nie gryzie a co do obrażania to każdy tak wali na każdego chujami i szmatami a to ze powiem ze ktoś jest botem bo kuca w bramie gdzie nie ma innego przejsica to nie moja wina, a to ze gość wali Flashe na ryj to już nie ważne ? jak w TT ludzie stoją ponad minutę na respie a ja pisze na U@ i nic no to sorry... Myślę, że wystarczy bo nie mam zamiaru się denerwować Niech admini na początku lepiej pilnują czitów i CELI ! A potem moja kultura na bank wzrośnie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 gadałem z virusem i przyznał się do tego , sprawa wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolooo 553 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja skarga została przyjęta! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi