lolcia 786 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 No to czesc : )) mam dla was miła albo nie miła wiadomosc : )) ale chciałam zrezygnowac ze wszystkich rang jakie mam min. to chodzi mi o GM .. juz miałam w zmiarze dawno to zrobić ale dużo osób pisało zebym została .. raczej nie przechodze na inną siec czy coś w tym stylu , tylko zamierzam zakonczyc juz moją gre w cs'a , trzeba sie zająć troche nauką i wg .. fajnie był z wami : )) ale to co dobre zawsze musi sie kiedys skonczyc ) Pozdrawiam wszystkich serdecznie ) jesli chcecie coś ode mnie to możecie mnie złapać na gadu : 43777901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie no teraz to sie ide powiesić na sznurówce.. Boże njeeee ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie wierzę.. w sumie nie dziwie się bo teraz matura. No to wszystkiego dobrego. Dostań się na te twoje wymarzone studia Mam nadzieję, że kiedyś wrócisz.. fajnie się nam gadało .. Jak coś mamy kontakt, trzymaj się tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Czemu wy tak kur*a odchodzicie , jestes najwieksza strata sieci ;(Zycze milego , szczesliwego zycia =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 oooooo teraz to już lekka przesada, dlaczego co i jak Lolcia nie odchodź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Kurwa i z kim ja teraz sie bd zbijał na SB :/Ale nic , zdaj mature , dostań sie na wymarzone studia i wróć do nas Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^_^ 0 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie ja juz ide po sznur bo zaczolem grać i szybko cię poznałem więc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2013 Po co robić spam ^ ^Na razie zamknę,zobaczymy jak to będzie.Czyli zostajesz;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi