Radek_44 0 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Nie posiadam folderu cs_polish czy jakos tak i nie wiem gdzie są moje screen shoty któe zrobił mi ORION albo OMEGA. zablokowało mi serva a gram na nim od 6 miechów i nigdy nikt nie miał zadnych problemow. odblokujcie mnie jakos albo mnie naprowadzcie gdzie sa te ssy bo nie pamietam na jakiej mapce dostalem bana bo pierwszy raz w zyciu na niej gralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KropkA12 373 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 http://forum.cs-classic.pl/topic/18919-poradnik-jak-dostać-ub-krok-po-kroku/ Proszę poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi