Ilonez 779 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) Tytuł/y: Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai Zdjęcie/a: Gatunek/ki: DramatOpis anime: Anime przedstawia historię dawnych przyjaciół, których poróżniła śmierć tytułowej bohaterki Hany. Już na wstępie dowiadujemy się, że tylko główny bohater - Jin-tan, jest w stanie dostrzec ją, wśród swojego normalnego życia. Początkowo uważa ją za zjawę, lecz wkrótce przekonuję się, że nie jest to jedynie wybryk jego wyobraźni i nie wyobraża sobie życia bez niej. Hana marzy o tym, aby dawna paczka z dzieciństwa znowu była razem. Jin-tan pomaga jej spełnić to oczekiwanie, myśląc, że w tej sposób pomoże jej przedostać się na "drugą stronę". Seria jest bardzo krótka, dlatego nie chcę więcej zdradzać zarysu fabuły .Link do serialu: http://animeon.pl/anime/ano_hi_mita_hana_no_namae_wo_bokutachi_wa_mada_shiranai/ Własne przemyślenia: Jedne z pierwszych anime, na których płakałam jak bóbr, przyznało mi się też do tego kilku facetów. Seria naprawdę warta uwagi, wciągnęła mnie na tyle, aby obejrzeć ją w jeden wieczór.Moja ocena:-bohaterowie: 9-kreska: 8-fabuła: 10-ocena ogólna: 9Źródła: obrazek stąd: http://www.zerochan.net/1361660 Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Bardzo fajna recka, krótka i przemyślana. Opis zachęca do obejrzenia, więc ląduje w poczekalni (jak 40 innych tytułów). Dobra robota Ilonko ;D. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makumba 36 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Łoooooooooooooo ktoś wrzucił nareszcie recke *.* A tak w ogóle fajna recka + leci Kiedyś na pewno obejrzę :decayed: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Oglądałem i polecam Recenzja fajnie napisana, wszystko jest co powinno być. Leci + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 ładnie napisane Plusik piczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 6 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2015 Dobra robota xd Fajnie, że ktoś poza redaktorami interesuje się działem Brak aktywności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi