Kajman 45 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Mam propozycje aby na forum dodac mozliwosc dodania swojej rangi z cs:go ktora byla by widoczna pod nickiem siec i tak powoli przechodzi na cs:go a mysle ze to by ladnie wygladalo u nie trzeba bylo by sie kogos pytac o range i bylo by latwiej z szukaniem kogos do gry i sory za brak jakiej kolwiek spujnosci tekstu ale ja nie umiem pisac takich rzeczy i zachecam do oceny mojego pomyslu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Chodzi ci o to, by pod nickiem było, że jesteś adminem ta? Teraz masz ustawioną rangę Donatora. Wystarczy, że poprosisz Rybaka, czy Kryptona żeby ci ustawili główną Admin CS:GO i po problemie ;p. @down Jak dla mnie troszkę bezsens ;p. Nie wiem po co to, w sumie nie ma żadnej funkcji. Można dodać, ale nic się nie stanie jak zostanie tak jak jest. Wydaje mi się, że za dużo by było pod tym nickiem. Można by powiedzieć, że jestem neutralny w tej kwestii. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Rias Gremory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Nie o to zeby pod nickiem widniala ranga z cs:go np. Gold 1,Obrońca,Global Elite itd. http://www10.zippyshare.com/v/4D9Dvv7K/file.html o zeby bylo cos takiego Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Magnetar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Aż tak bardzo chcecie swoje Silvery pokazywać? Pod nickiem nie ma chyba specjalnie miejsca. Może zamiast tytułu użytkownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pod nickiem będzie to zle wyglądać i będzie już za dużo informacji pod nickiem. Można to dodać gdzieś w profilu. Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Nie mowie ze pod nickiem to musi byc ja tylko daje propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Chcesz się pochwalić rangą, to ustaw sobie na sygnę screena jakiegoś xd Nie wszyscy grają w cs:go, sieć ma też serwery cs1.6. Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Kto nie gra w cs:go nie ustawia se rangi proste wy to odrazu na Nie bo Nie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Z góry jestem na nie, bo brzydko by to wyglądało pod czy też nad profilem. Natomiast ustawianie tego w profilu nie miałoby też większego sensu, bo jakoś ciężko mi uwierzyć w to, że ktoś specjalnie po to odwiedzałby czyiś profil żeby dowiedzieć się jaką ma rangę czy też dywizję [nie wiem jak to tam się nazywa, bo nie gram]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Bez sensu. Sieć nie przechodzi na go tak jak napisałeś. Mamy dużo graczy 1.6. Jeśli tak bardzo Ci zależy żeby sie pochwalić ustaw sobie na sygnaturce. Na nie oczywiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nie dodam obrazku z rangą w csgo, bo to nie będzie pasowało do forum. To sieć serwerów, a nie forum o csgo xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi