Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Co wy na to, żeby podzielić dział Przywitaj się/Pożegnaj się? Konkretniej chodzi mi o to żeby zrobić poddziały - oddzielnie Przywitaj się, a oddzielnie Pożegnaj się. Wydaje mi się, że będzie to fajne rozwiązanie czekam na wasze zdanie ;p Pozdrawiam Tymbark @down Fakt, zdarza się rzadko ale przynajmniej będzie porządek w tym dziale. Nic chyba nie zaszkodzi, a że w dziale Pożegnaj się, będzie mniej tematów to przecież nic Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Tymbarkowa x3 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 zbędne to przecież rzadko kto się żegna jak dla mnie, nie potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 W sumie dobry pomysł można coś takiego zrobić na pewno zrobiłoby to porządek z tym bałaganem, który tam panuje jak dla mnie bomba ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Bardzo mało graczy się żegna więc po co to? Nie róbmy wszędzie podziałów bo to zle wygląda. Zbędne. Na nie. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Omega * Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Fakt byłby większy porządek jednak pożegnanie zdarza się raz na ruski rok. Chyba też na nie xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Większość osób jak odchodzi, to nie pisze tematu. Według mnie zbędne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Według mnie to można by zrobic taki podział jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SANEPID :D 176 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jestem za dobry pomysł i nie byłoby tam bałaganu. A dla tych, którzy piszą tam, że nie wiele graczy się żegna mam pytanie, czemu ten dział ma nazwę "Przywitaj się/Pożegnaj" zamiast "Przywitaj się" ? Skoro według was się mało osób żegna ? Dział nazywa się "Przywitaj się/Pożegnaj", więc pożegnania też są, a takie poddziały by to wszystko tam uporządkowały. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dla mnie jest dobrze tak jak jest Jest bałagan, ale w kupie razniej ^^ I tak mało kto się żegna, więc tamten temat "Pożegnaj się" stał by pusty praktycznie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja tam nie widzę jakiejś magicznej potrzeby zmieniania tego. Dla mnie może zostać tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) a co wam szkodzi takie urozmaicenie? ja jestem za czasami niektóre pożegnania "giną w tłumie" to nie zaszkodzi, a wprowadzi porządek, bo niektórzy wracają do tych pożegnań, żeby je przeczytać ponownie itd. można dodać + @edit z czasem przecież się zapełni? KAŻDY DZIAŁ KIEDYŚ BYŁ PUSTY xd Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Mashiro * 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Ja jestem za pomysłem, pożegnania są szczególne, wraca się do nich, czyta się je. Nie powinny być przeplatane z przywitaniami gdzie każdy bezuczuciowo pisze "Siema :D" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wladek(Pasza) 168 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Jestem na Tak myślę że to dobry pomysł bo często się to myli i i kiedyś była akcja że na przywitaj się pisałem pożegnanie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Odpada, nie ma potrzeby rozdzielania tych dwóch działów dla kilku tematów, bo stare tematy z pożegnaniem są archiwizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twoja propozycja nie została przyjęta. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi