Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czekam na zaproszenie Powodzenia w życiu i pozdrów żonę Cześć 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Cześć.Szczęścia na nowej drodze życia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Dziekuje Wszystkim za mile slowa:) Shadow udalo sie Zrobiliscie jedno jak nie najlepsze FFa w PL . Forum ma sie tez dobrze ,choc pamietam jak zastanawialem sie jak sciagnac graczy z serwera na forum Bede jeszcze pogrywal bo sprzedaz kompa zajmie mi troche Nie bedze kompa to nie bede jak mial grac. Moja narzeka ze siedze calymi wieczorami. Chyba juz tak jest ze jak ktos raz zalapie bacykla to na calego . Do zamkniecia // PAPA 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil™ 89 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Pożegnanie pożegnaniem,a wczoraj o 2 w nocy rankedziki naku*wiał 3maj się i powodzenia Mam nadzieje że jeszcze nie raz,razem pokaramy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zeby moja nie widziala Obiecalem ze nie bede gral juz ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 (edytowane) Powodzenia Szkoda,że odchodzisz no ale na kazdego przyjdzie pora btw mozesz zarzucic paroma skinami do cs go xD Edytowane 18 Kwietnia 2015 przez Bez Spiny Luzno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 3maj się Damian i szczęścia w życiu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi