Paweł. 3 324 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) #Byłaby możliwość zrobienia listy zbanowanych użytkowników forum, która widoczna byłaby dla wszystkich użytkowników? dla przykładu: Banned listnick:Evviva L'arte reason: 6 warnów nick:Fapeł reason: działanie na szkodę sieci serwerów? Piszę to po to, żeby użytkownicy wiedzieli dlaczego dany użytkownik został zbanowany żeby nie było później "pomówień". #Oraz propozycja numer dwa, czyli... "użytkownik miesiąca" np. osoba, która w danym miesiącu była najwięcej online, oraz zdobyła najwięcej lajków itp. co sądzicie? #edit no.1 @Fakel nie strasz Panie nie strasz, bo się pan zesrasz xD Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Evviva L'arte! 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowa :3 1 854 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pierwsze wydaje mi sie zbędne. Wątpie, żeby komuś sie chciało to przeglądać i raczej do niczego się to nie przyda Co do drugiego to jestem za można by to ustawić pod Top 10 Użytkowników Online. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 co do #1 propki jeśli teraz nie ma widocznej listy banów forum, to znaczy, że pewnie właściciel od początku uznał to za niepotrzebne czy coś #2 bardzo dobry pomysł -największy spammer miesiąca- osoba która najwięcej postów wbiła -największy nolife miesiąca -wyróżnienie dla osoby z największą ilością lajków z danego miesiąca itd można też urozmaicić np najbardziej pracowity grafik miesiąca itd. lajczek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 (edytowane) Pierwszy pomysł myślę fajny jednak i tak nikt tego nie przeczyta xd Drugi pomysł też fajny, jestem za weźmy pod uwagę czas online, lajki i posty albo cuś takiego xd bardzo dobry pomysł -największy spammer miesiąca- osoba która najwięcej postów wbiła -największy nolife miesiąca -wyróżnienie dla osoby z największą ilością lajków z danego miesiąca itd można też urozmaicić np najbardziej pracowity grafik miesiąca itd. Do tego trzeba by było zakładać osobny temat. Myślę że aż taka rozbudowa tego pomysłu jest zbędna. Edytowane 15 Kwietnia 2015 przez Mako 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Co do pierwszego jest zbędne. Jeśli jest zbanowany to łamał regulamin. Proste Druga propozycja mi się podoba i można by to dodać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiapatyMurwa 1 057 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Pierwsze jak wyżej, zbędne, mnie jeszcze nikt nie spytał za co ktoś ma bana bo takie osoby nikogo nie interesują-nie są atrakcyjne skoro dostali bana A co do 2 to na tak ;3 Karol by wygrywał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HiszpanskiTorreador 272 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Tak jak wyżej. Pierwsze zbędne Drugie na tak ,fajne takie coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dostał bana i tyle, po co drążyć temat. Druga propozycja całkiem spoko. Widziałem już coś takiego na innych forach i myślę, że do naszego też można do dorzucić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 W IP Board nie da się dodać powodu banu, a więc nie pokazuje za co ktoś dostał bana. Nie jest to według mnie ważne, bo skoro ktoś ma bana, to pewnie łamał regulamin, więc po co podawać powód? Drugą propozycje przemyśle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Pierwsza propozycja zbedna, za to druga jest calkiem spoko jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CREATIVE 162 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Na tak z ta druga a nawiazujac do tamtej o servie: Kto za ankieta n t: Skladamy sie na reklame?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 909 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Właściciel Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Creative, najpierw złóż się na reklamę serwerów, które stoją puste, jak one będą stały pełne, to pomyślę nad tym ostatnim serwerem 1.6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi