LightinG 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wysłałem 2 smsy i wpisałem je tak jak trzeba jeden na zniewolonego (Screen Shoot) i tak samo było z innym kodem i upadłym. Proszę o dodanie tych klas mam dowody i nie oszukuje. Proszę zobaczyć SSa i o szybkie dodanie mi tych klas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Musisz pewnie poczekać do kolejnej mapki ponieważ to automat, jeśli nie będziesz miał do napisz wiadomość do właściciela serwera, head admina lub opiekuna serwera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LightinG 0 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 NIE PISAĆ ODPOWIEDZI ! WSZYSTKO OK ! LAG SYSTEMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi