HARDWELL 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Modele sa sprawdzone prze mnie i nigdy nie wystepowaly zadne problemy. http://www23.zippyshare.com/v/EksgYQyf/file.html M4A1-S | CyrexBayonet | Crimson WebAK-47 | Fire SerpentAWP | AsiimovFAMAS | Pulse + naklejki VP & FnaticAsking-Alexandria Fan Deagle (lecz ten skin nie jest z CSGO) - Przed wrzuceniem nowych modeli zrob na wszelki wypadek kopie folderu "models" ktory znajduje sie w katalogu cstrike i zapisz go gdziekolwiek na dysku.- Wejdz w folder "models" i podmien pliki z paczki powyzej.- Wejdz do gry i upewnij sie czy nie wystepuja crashe.- Ciesz sie nowym wygladem broni.W przypadku wylaczania sie gry usun folder "models" i wrzuc w jego miejsce ten wczesniej skopiowany. Modele.rar Edytowane 28 Września 2016 przez -_- 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 A możesz skina do kosy jeszcze innego dać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Bardzo dobre modele, unikatowe. Jeżeli chodzi o kosę to można by było coś dodać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) Butterfly Crimson Web z swietna animacja. Link w opisie filmu Dziala ! https://www.youtube.com/watch?v=nLf4d4oe-NA Griffin - tutaj mnie wywala do pulpitu wiec nie polecam. https://www.youtube.com/watch?v=wRG_pJw-rPY Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez HARDWELL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 AWP i M4A1 po prostu Boskie mam nadzieję, że dodadzą te modele na cod 2k1 lvl ;] +like Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sailor Moon 494 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wszystko pięknie działa, brak crashy, tylko chyba przy AWP troszkę fpsy lecą w dół, przynajmniej ja tak mam xd. Poza tym wszystko gra. Dzięki Hard ♥ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NexT. 315 Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Aj jak przy AWP fps skaczą to ja bez awp bo mi kompa rozpie***** xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja używam wszystko oprócz ak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Famas i dgl kozak reszta moim zdaniem średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Famas piękny, a deagle mi nie pasuje, bo kiedyś go miałem i średniawo się z niego strzelało... Osobiście używam takiego dg1'a: link: http://cs.gamebanana.com/skins/109610 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emin3m 32 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Famas i ak dla mnie są najlepsze ogólnie fajny pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi