Skocz do zawartości

[PRZYJĘTA]Skarga na Baryfactor

Fat4lity

Rekomendowane odpowiedzi

1.Twój Nick: Fat4lity

2.Nick admina/gracza który zawinił: Baryfactor
3.Admin/Gracz : Admin
4.SID/IP oskarżanego: STEAM_0:0:62710779
5.Data i godzina: 16.04.2015 - 23:55:22
6.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 
Wycinek z consoli
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] You have been banned from this Server!
[AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl
[AMXBans] Reason: 'wyzywnie graczy'
[AMXBans] Duration: '30 minutes'
[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:31203728'
[AMXBans] Your IP: '89.238.13.156'
[AMXBans] ===============================================     (mam świadka 8) )
7.Opis sytuacji: ROzmawiałem z podanym wyżej adminem i jak widać nie zna sie na żartach ,ani nie potrafi prowadzić luźnej rozmowy^^.Pisze się  "wyzywanie" , nie "wyzywnie" , widać jakie doświadczenie ma ten admin.CO najważniejsze podczas obecnosci na serwerze  Baryfacotra grał sobie osobnik na WH pisałem Adminowi i nie tylko ja , że dana osoba ma wh .Admin nic w tym kierunku nie zrobił , a dany osobnik grał sobie w najlepsze, co uniemożliwiało nam dalszą gre (DOśWIADCZENIE) :palacz: .
Edytowane przez Fat4lity
  • Like 1

To ... że przeszedłeś mutacje nie upoważnia Cie do obrażania graczy, nie było to jednorazowe bo naprawde mam cierpliwość do wszystkiego, ale do czasu. A co do tego WH to wybaczcie ale nie jestem w stanie ogarnąć całego u@chatu jak pisze 5 osób dla których co drugi gracz ma "WH" lub "AJMA" 
BlazE

To Ty jesteś Baryfactor? Podpisuje się pod skargą lecz tylko pod tym, że admin nie reaguje na uwagi u@.
Jeżeli nie ogarniasz to po co składałeś podanie na admina. Trochę dziwne podejście, "jak za dużo piszą, to sobie to oleje" z tego co mi wiadomo admin ma obowiązek reagować na KAŻDE zawiadomienie u@.

Edytowane przez Jinner Concury`
  • Like 2

Byłem wczoraj przy tej sytuacji, dostałeś Fatal bana bo za dobrze grasz, ja chwilkę później też dostałem bana za wh ( obecnie jest złożona prośba o UB). Jak dla mnie nie jesteś kompetentną osobą na to stanowisko. Po 3 rundach pewnego gracza stwierdziłem że ma WH, Fatal zobaczył to od razu bo miał Płaszcz Harrego i padał co runde od tego gracza.. Nie zrobiłeś z tym nic a koleś latał 3 mapy, nie dostał bana bo za słabo grał mimo że miał czity a ja dostałem z miejsca bo Cię jechałem co rundę? Pomijam już fakt że jako admin powinieneś dawać przykład innym graczom i przestrzegać regulaminu, mówię tu o Twoim kampieniu które z tego co wiem to jest kategorycznie zabronione ale widać że korzystasz tylko z przywilejów admina a obowiązki masz w d***

Nie pozdrawiam. 

-[Masakrator]-

Możecie mi powiedzieć który to jest admin bo nikogo nie kojarzę z taka nazwa musiał zmienić tylko po to żeby wam dac bana... Nie przy patrzył się uważnie ja wiem że Masakrator ogarnia wręcz strasznie ogarnia ale nie podejrzewałem go o wh da się rozpoznać doświadczenie a czity. Teraz mało jestem na serwerze i tu się przyznam ale koniec szkoły i musiałem oceny pod gonić i maturę mam na głowie. Ale admin miał prawo zrobić ssy masakrator to musisz przyznac a co do akacji z fatalem nie mam pojęcia co się wydarzyło :-(

Jak wrócę z pracy to odszukam ci go na steam, jeżeli chodzi o ssy i mojego bana to spoko, nie pierwszy nie ostatni raz ale jak jest admin na servie i 3 osoby drą gębe za przeproszeniem że koleś na wuhaczu ciśnie i to osoby moim zdaniem doświadczone.. Byłem kiedyś H@ diablo a adminowałem z 4 lata łącznie więc potrafię rozróżnić czit od skilla... Sam widzisz że Ty jakoś mnie nie podejrzewasz o wh a zapewne mnie sprawdzałeś, ale czy po "5 sekundach" na spec zrobiłeś ss i dałeś bana?... Takie jest właśnie podejście nie doświadczonych adminów "jebne mu ssy jak ma coś to nie napisze prośby o ub i myśli że problem z głowy"...

Dodam jeszcze że nie będę zgłaszać więcej czitów na u@ bo robię to bezskutecznie. Będę kręcił dema i wrzucał sam na forum... 

• Like 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Twoja skarga została przyjęta!

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności