Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Reżyseria: Dylan C.Brown Gatunek: Komedia Devin jest zwykłym chłopakiem chodzącym do liceum. Ma pewien cel: musi mieć najwyższą średnią w klasie gdyż tak chce jego dziewczyna. Natomiast Mac jest uczniem szkoły już o 15 lat. Handluje ziołem z uczniami, nauczycielami i ogólnie całe życie na przypale. Ale ten rok jest inny... Mac chce ukończyć szkołę żeby umówić się z piękną Panną Huck- nową nauczycielką chemii. To właśnie ona łączy w parę naszych dwóch bohaterów do chemicznych badań. Devin poznaje dzięki swojemu nowemu koledze z ławki magiczną moc zielska. Co dalej z tego wyniknie? Czy D-Street wygłosi przemówienie i zostanie ze swoją dziewczyną? Czy Mac umówi się z panną Huck? A może zostanie wyrzucony ze szkoły? Musicie to zobaczyć. Na szczególną uwagę zasługuje Knees Down- niepełnosprawny ziomek z klasy, profesjonalny palacz który puka dziewczyny w szkolnej łazience. W czasie filmu dowiemy się również kilku faktów o ziole. Tak jak na początku powiedział Pan Niedopałek najlepiej jest oglądać go zjaranym. Mi osobiście banan nie znikał z twarzy Ocenka 9/10. Devin- Wiz Khalifa <3 Mac- Snoop Dogg <3 Panna Huck- Teairra Mari *_* Knees Down- Andy Milonakis Tytuły piosenek z filmu: Wiz Khalifa & Snoop Dogg- Talent Show Wiz Khalifa & Snoop Dogg- Young, wild and free Edytowane 4 Stycznia 2016 przez Tymbarkowa x3 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygus 2 407 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Musze zobaczyć ten film xD po tym co przeczytałem nieźle się zapowiada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeste cygan 189 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 również muszę obejrzeć film niby fajny w opisie + leci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Hm... film wydaję się, że będzie bekowy to może obejrzę +like za recenzje ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bleteczka 10 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Oglądałem film jest bardzo dobry - Polecam ! . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Już wiem co dziś będę oglądał ! Plusiior ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlinceShot 53 Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Dzięki tej recenzji z pewnością obejrzę ten oto film . Co do recenzji jest świetna, leci plusik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 hahhaa xD trzeba obejrzeć + 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi