Makaveli. 2,153 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Reżyseria: Dylan C.Brown Gatunek: Komedia Devin jest zwykłym chłopakiem chodzącym do liceum. Ma pewien cel: musi mieć najwyższą średnią w klasie gdyż tak chce jego dziewczyna. Natomiast Mac jest uczniem szkoły już o 15 lat. Handluje ziołem z uczniami, nauczycielami i ogólnie całe życie na przypale. Ale ten rok jest inny... Mac chce ukończyć szkołę żeby umówić się z piękną Panną Huck- nową nauczycielką chemii. To właśnie ona łączy w parę naszych dwóch bohaterów do chemicznych badań. Devin poznaje dzięki swojemu nowemu koledze z ławki magiczną moc zielska. Co dalej z tego wyniknie? Czy D-Street wygłosi przemówienie i zostanie ze swoją dziewczyną? Czy Mac umówi się z panną Huck? A może zostanie wyrzucony ze szkoły? Musicie to zobaczyć. Na szczególną uwagę zasługuje Knees Down- niepełnosprawny ziomek z klasy, profesjonalny palacz który puka dziewczyny w szkolnej łazience. W czasie filmu dowiemy się również kilku faktów o ziole. Tak jak na początku powiedział Pan Niedopałek najlepiej jest oglądać go zjaranym. Mi osobiście banan nie znikał z twarzy Ocenka 9/10. Devin- Wiz Khalifa <3 Mac- Snoop Dogg <3 Panna Huck- Teairra Mari *_* Knees Down- Andy Milonakis Tytuły piosenek z filmu: Wiz Khalifa & Snoop Dogg- Talent Show Wiz Khalifa & Snoop Dogg- Young, wild and free Edited January 4, 2016 by Tymbarkowa x3 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zygus 2,412 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Musze zobaczyć ten film xD po tym co przeczytałem nieźle się zapowiada 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeste cygan 189 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 również muszę obejrzeć film niby fajny w opisie + leci 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł. 3,324 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Hm... film wydaję się, że będzie bekowy to może obejrzę +like za recenzje ;] 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bleteczka 10 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Oglądałem film jest bardzo dobry - Polecam ! . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m1hu 176 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Już wiem co dziś będę oglądał ! Plusiior ! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlinceShot 53 Posted April 19, 2015 Share Posted April 19, 2015 Dzięki tej recenzji z pewnością obejrzę ten oto film . Co do recenzji jest świetna, leci plusik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzika ryba 982 Posted April 22, 2015 Share Posted April 22, 2015 hahhaa xD trzeba obejrzeć + 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts