aver 1 488 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Mam dziwny problem.. Gdy jestem na v2 bije tych mobów to po kilku sekundach zacina mi się gra i nie moge nic zrobic (jedynie co moge to ctrl+alt+del) i na innych grotach tak samo. Natomiast na v1 nie mam lagów i normalnie gram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nie każdy zrozumie to co napisałeś może v2 jest obciążone? w nocy normalnie bez lagów czy tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Też tak mam, a pobierałeś nowy patcher? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aver 1 488 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 nie każdy zrozumie to co napisałeś może v2 jest obciążone? w nocy normalnie bez lagów czy tak samo? W nocy tak samo.. Też tak mam, a pobierałeś nowy patcher? Nie.. A ty masz tego paczera i nie masz juz tak lagow? xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Umciaak * 1 502 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Teraz pany tak, podmieńcie modele stworów na modele psów, i nie powinno się zacinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 23 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2015 (edytowane) Napisz na forum serwerowym metina. Tam Ci na pewno pomogą. Edytowane 23 Kwietnia 2015 przez Omєga * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi