Newter 0 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Nick: N3wterLink do SS:Wycinek z konsoli(bez IP)*:Serwer: 193.33.177.87:27051Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=173343 Pomoc: 1. SS'y wrzucamy na zippyshare lub sendfile 2. Link do bana 3. Przeczytaj regulamin 4. Nie spamuj w prosbie o UB 5. Poradnik jak dostac UB - krok po kroku Witam bardzo bym prosił o uzasadnienie mojego bana na serwerze nr. 7 Battlefield 2. Bana dostałem po dołączeniu na serwer i 2 pierwszych fragach, nie posiadam żadnych ss'ów a prośba jest tylko o wytłumaczenie bana ponieważ żadnego ab nie posiadłam a zbanowany zostałem własnie za to. Zapoznałem się z regulaminem proszenia o unbany i przepraszam za złamanie jednego z jego punktów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Masz aktywne bany na ip. Jezeli masz router, zresetuj go. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi