L3gionTM 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 1.Twój Nick:L3gionTM 2.Nick admina/gracza który zawinił:Bl@deM@$teR 3.Admin/Gracz :admin 4.Data i godzina:12:42 21.01.13 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Informacje o banie Nick: L3gionTM IP: 93.105.45.109 Powod: Kampisz Dlugosc bana: 15 minutes Czas do unbana: 12:55:24 1/21/2013 Nick admina: Bl@deM@$teR Admin SteamID: STEAM 6.Opis sytuacji: Co on sobie wyobraża?! Dał mi bana za to że kampie na projectocs3 tp był daleko ode mnie tylko byłem na górze. Gdy się tepnął na teren TT dalej kucałem i byłem w miejscu. Podszedł do mnie i go zabiłem. Odziwo dal mi bana za to o.o. Sam próbował wyjść po za teren na jednej mapie, bił z BH i bez powodu dał vote na zmianę bo mu się nie podobała... Nie wiem czy zasługuje na admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Dowody masz na to że nie kampiłes/bił z BH/Dał vote bez powodu >?Ani razu nie widzialem aby blade łamał regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 amN, Może zapytamy inaczej: "Dowody ma Bl@deM@$ter na to że kampiłes/nie bił z BH/nie dał vote bez powodu ?" Jak dla mnie ban nie słuszny, ale skargi za bany do 60 min nie obejmują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 AxmPl, hah. Osoba składająca skarge na gracza ma dostarczyć dowody na to że złamał regulamin Tak , skargi na bany do 1h nie będą uznawane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 amN, Ale w takim razie Blade powinien zrobić mu screeny że kampił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Celka 0 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 Hmm ja coś mam do powiedzenia na temat Blade.Wczoraj mój brat grał tutaj na serwie Deathrun i jak widziałem to Admin Blade Master skracał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 21 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2013 brak dowodów, bany do 1h nie podlegają skargą .//Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi